Hoppa till sidans innehåll

Nattmånad

27 SEP 2018 22:44
Oktober är vår nattmånad, och igår kväll tjyvstartade det här laget nattmånaden med att vinna en fyrtiondels ton frukt på Natti-natti!
  • Uppdaterad: 27 SEP 2018 22:44

Nattmånad innebär nattorienteringsträning för hela slanten OCH dessutom innebär det att styrkegympan inomhus börjar i Nacka sportcentrum!

Både tisdagsträningen och torsdagsträningen kommer att innebära natt-OL för alla, så nu är det dags att ladda lampan.

Lampa, ja, det finns mycket att välja på idag. Eliten tävlar med lampor upp till 6500(!) lumen, men för ett barn som ska träna lite borde det räcka med...

...det här är verkligen inte mitt område! Öppnar nyheten för kommentarer, ungdomsledare och andra natträvar, hjälp till att skapa lite klarhet i frågan!

Ungdomsseriefinal och Lidingöloppet i helgen, och på måndag ses vi på innegympan och sen är det natt-OL på tisdag (från orange) och torsdag (alla).

Mer i oktober: 

6 oktober 25-manna

18 oktober (tordag, vid Ravinenstugan) Natt-KM för ungdomar

20-21 oktober Daladubbeln och Blodslitet

26 oktober Haningenatten

27 oktober Smålandskavlen (gammal klassisk säsongsavslutning)

 

Natti-nattiresultat

Skribent: Ann Bergman
Epost: Adressen Gömd
  1. Vi har två stycken M Tiger Sports X10. Smidig lampa på 700 lumen med batteriet på huvudställningen. Kostar 1100:- på OL specialisten. Suverän till all form för träning eftersom den är så smidig att slänga på sig. Använder den till allt från löpning på mörka villaväger, till OL träning. Även smidig till andra ändamål än just orientering. Passar även bra för barnen och räcker gott och väl för deras tävlingsbehov. Är man elit och vill tävla på lika villkor med andra, väljer man en lampa för några tusenlappar mer, men för träning, även för elit, är en modell med mindre lumen som denna perfekt.

    (Allan 2018-10-01 kl 08:07) Anmäl
  2. När jag tävlar använder jag Mila Vega, deras värstingmodell, men det är verkligen inget måste. Deras senaste modell Orion är lite mindre och smidigare, och framför allt kostar den 2900 istället för 4700. Fortfarande mkt pengar, men väldigt bra lampa: https://mila.se/product/orion/1528/ . När jag tränar på vintern använder jag en lampa som heter Silva Trail, min är inte senaste modellen så vet inte exakt vad den heter. Den är liten och smidig, har lång batteritid och är pålitlig. Kostar 1800 ny: https://silva.se/product/headlamps/headlamps-headlamps/limitless-trail-speed-3/. Sedan finns det en uppsjö andra lampor, men de har jag ingen egen erfarenhet av!

    (Helena 2018-09-28 kl 13:05) Anmäl
  3. När jag tävlar använder jag Mila Vega, deras värstingmodell, men det är verkligen inget måste. Deras senaste modell Orion är lite mindre och smidigare, och framför allt kostar den 2900 istället för 4700. Fortfarande mkt pengar, men väldigt bra lampa: https://mila.se/product/orion/1528/ . När jag tränar på vintern använder jag en lampa som heter Silva Trail, min är inte senaste modellen så vet inte exakt vad den heter. Den är liten och smidig, har lång batteritid och är pålitlig. Kostar 1800 ny: https://silva.se/product/headlamps/headlamps-headlamps/limitless-trail-speed-3/. Sedan finns det en uppsjö andra lampor, men de har jag ingen egen erfarenhet av!

    (Helena 2018-09-28 kl 13:05) Anmäl

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

minnaprapatklinik.se

Klubbkläder

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Botkyrka Buss

Kallur Konsult

Forum Fastighetsekonomi AB

Actic 

performiq 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen