Hoppa till sidans innehåll

Riktlinjer mot smittspridning

09 FEB 2021 13:20
Vi fortsätter att träffas utomhus med avstånd!
  • Uppdaterad: 14 APR 2021 22:19

Riktlinjer kring Corona-virus (covid-19)

I nuläget har förbund och föreningar att ta hänsyn till framför allt tre olika begränsningar med anledning av corona:

Våren är här, men tyvärr måste vi vänta och se när orienteringstävlingarna kommer igång. I april kommer det ändå att finnas några elittävlingar för seniorer. Även juniorerna kan se fram mot några tävlingar i maj.

Det kommer att tas ett nytt beslut som påverkar idrotten orientering den 3 maj, vi som inte är elitjuniorer eller -seniorer får hålla till godo med träning till dess.

Här är info om internationella och stora nationella tävlingar.

Vad gäller på Ravinens träningar? Specifik information om träningarna finns på hemsidans aktivitetskalender. Där hittar du också eventuell anmälan och ändringar.

I april tränar vi så här:

MÅNDAG Intervallöpning och styrkegympa utomhus vid Ravinenstugan

TISDAG Teknikträning från orange nivå på olika platser, anmäl dig i aktivitetskalendern

TORSDAG Klassisk torsdagsträning från Ravinenstugan OBS! Gå direkt till din grupps samlingsplats, se bilden ovan.

LÖRDAG/SÖNDAG Håll utkik efter träningar som annonseras i aktivitetskalendern 

Vid samtliga utomhusträningar tillsammans måste vi vara noga med att hålla avstånd och komma ombytta till träningen, för att sedan duscha hemma. Klubbstugan används bara till förvaring av överdragskläder.

Undvik trängsel till varje pris och hela tiden! Stanna hemma om du har det minsta sjukdomssymptom.

 

Skribent: Anette Önerud
E-post: Adressen Gömd

Guide

Aktivitetskalendern som finns här på framsidan av ravinen.org gäller alla medlemmar och alla aktiviteter. Här finns info om vad som komma skall. Ligg gärna på ditt respektive arbetsområde om att info ska läggas in där. Du som medlem ska heller inte behöva hålla koll på klubbaktiviteterna i Eventor eftersom dessa endast ska användas för att ta emot anmälningar. All info och i förekommande fall länk till Eventor ska finnas i Aktivitetskalendern här på sidan, så att du kan vara trygg med att finna ditt orienteringsliv på en webbplats, nämligen ravinen.org (denna webbplats)

Nyheter och Aktuellt är ingen skillnad, bara att ibland när det händer mycket behövs två spalter. Alla vill ha sitt inlägg överst. Här finns endast info om vad som har hänt. (I de fall man vill slå ett slag för något som komma skall, så har det ändå hänt att man redan har lagt in det i Aktivitetskaledern, eller hur?) Varje arbetsområde i föreningen ansvarar för att beställa inlägg eller själva lägga in saker här, så att dessa spalter speglar den totala verksamheten så bra som möjligt.

Mejl och SMS använder vi för att ge extra hjälp och guidning till olika målgrupper eller enskilda personer. Exempel på regelbundna mejl/sms är utskick från ledare till åldersgrupper samt nyhetsbrevet, men gemensamt för dessa är att de berättar samma sak som ravinen.org fast med andra formuleringar och mer målgruppsanpassat. Mejladressen This is a mailto link är din inkanal till föreningen då du inte vet vart du ska vända dig oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig.

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer, både internt och externt riktat. En viktig princip är dock att ingen ska tvingas nyttja dessa medier för att ta del av vad som komma skall och vad som har skett. Dessa medier får gärna vara först att skriva om vad som skett, ha flest bilder, och vara peppigast, så se inte principen som ett hinder.

Instagram (öppnas i nytt fönster)

 

 

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen