Hoppa till sidans innehåll

Hela Ravinen lägger banor

26 OKT 2021 23:13
Du kan vara nybörjare eller gammal i gården, du kan gå kurs för att bli en bättre orienterare, för att kunna hjälpa dina barn, för att få ny inspiration i ditt ledarskap eller bara för att det är kul att lära sig saker!


  • Uppdaterad: 26 OKT 2021 23:13

Detta är en kurs om orienteringsbanor för alla i OK Ravinen, födda 07 och tidigare!

Vi träffas i Ravinenstugan efter långpass och lunch, tre lördagar under vinterträningsperioden!

        20 november, kl.13-15:  Banläggning för tävling

          4 december, kl.13-15:   Banläggning för träning, teknikträning

        22 januari, kl.13-15:       Digitala verktyg för banläggning,                                                                           Upphovsrätt, marksamråd, skrivna och oskrivna                                                         regler. 

Kursmaterial: Du får kartor att rita på för hand och vi kommer att använda boken Banläggning (SISU Idrottsböcker). Den 22 jan, eller kanske t.o.m. redan den 4 dec, kan det vara bra att ha med dator, men det går bra utan också.

Kursledare: Banläggarna och elitlöparna Josefine Klintberg och Assar Hellström inleder den 20 nov. Tränargurun Maria von Schmalensee håller i barn- och ungdomsträningsbanor den 4 dec och i junior- och seniorträningsbanorna samma dag håller en meriterad tekniktränare. Den 22 jan blir det experten på mark- och kartfrågor, Lasse Forsberg som håller låda tillsammans med pedagogen Ann Bergman. Samtliga från OK Ravinen, utom Maria som representerar Attunda OK, OLGY Fredrika Bremer samt Svenska Orienteringsförbundets tränarakademi.

Anmälan: Via Eventor

Skribent: Ann Bergman
E-post: Adressen Gömd

Guide

Aktivitetskalendern som finns här på framsidan av ravinen.org gäller alla medlemmar och alla aktiviteter. Här finns info om vad som komma skall. Ligg gärna på ditt respektive arbetsområde om att info ska läggas in där. Du som medlem ska heller inte behöva hålla koll på klubbaktiviteterna i Eventor eftersom dessa endast ska användas för att ta emot anmälningar. All info och i förekommande fall länk till Eventor ska finnas i Aktivitetskalendern här på sidan, så att du kan vara trygg med att finna ditt orienteringsliv på en webbplats, nämligen ravinen.org (denna webbplats)

Nyheter och Aktuellt är ingen skillnad, bara att ibland när det händer mycket behövs två spalter. Alla vill ha sitt inlägg överst. Här finns endast info om vad som har hänt. (I de fall man vill slå ett slag för något som komma skall, så har det ändå hänt att man redan har lagt in det i Aktivitetskaledern, eller hur?) Varje arbetsområde i föreningen ansvarar för att beställa inlägg eller själva lägga in saker här, så att dessa spalter speglar den totala verksamheten så bra som möjligt.

Mejl och SMS använder vi för att ge extra hjälp och guidning till olika målgrupper eller enskilda personer. Exempel på regelbundna mejl/sms är utskick från ledare till åldersgrupper samt nyhetsbrevet, men gemensamt för dessa är att de berättar samma sak som ravinen.org fast med andra formuleringar och mer målgruppsanpassat. Mejladressen This is a mailto link är din inkanal till föreningen då du inte vet vart du ska vända dig oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig.

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer, både internt och externt riktat. En viktig princip är dock att ingen ska tvingas nyttja dessa medier för att ta del av vad som komma skall och vad som har skett. Dessa medier får gärna vara först att skriva om vad som skett, ha flest bilder, och vara peppigast, så se inte principen som ett hinder.

Instagram (öppnas i nytt fönster)

 

 

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen