Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till skidläger

01 NOV 2017 18:44
Skidkommittén har för fjortonde året äran att inbjuda till det traditionsenliga skidlägret! Lägret hålls i Grönklitt 8-11/2 2018.
  • Skapad: 01 NOV 2017 18:44

I år åker vi till Grönklitt igen, med härliga längdspår för både motionär och elit. Dessutom finns slalombackar, Björnparken och den mysiga fäboden Fryksås, perfekt för en våffelutflykt. Även i år har vi bokat vandrarhemmet med 32 bäddar och två 12-bäddslägenheter. Fler stugor kan säkert bokas på om det skulle behövas.

Vandrarhemmet ligger precis i anslutning till backar och skidspår. Vi planerar att även i år köra någon teknikträning och självklart den lika lekfulla som prestigefulla lägerstafetten! För den som vill passa på att åka ett seedningslopp inför Vasaloppet går Orsa Grönklitt Ski Marathon på lördagen 10:e februari.

Vi har bokat logi från torsdag den 8 februari till söndagen 11 februari. Det går inte att boka färre dagar, utan vare sig man utnyttjar sin plats alla dagar eller inte, så är kostnaden densamma. I vandrarhemmet finns tio 2-bäddsrum och tre 4-bäddsrum med tillgång till kök, dusch, TV, bastu, förråd, vallabod etc. Läs gärna mer om Orsa Grönklitt på deras hemsida.

Boendet kostar 900 kr per person (bädd). Den som sover på extramadrass, el dyl betalar alltså ingenting. Priset förutsätter att vi fyller alla bäddarna. Var och en sköter matlagningen själva, däremot blir det förmodligen fika i någon form på lördag kväll. Ingen gemensam transport ordnas till detta läger, men är det någon som behöver hjälp med skjuts eller gärna vill ha resenärer i bilen – ange detta i anmälan!

Anmäl dig genom att skicka mail till This is a mailto link. Tala om i mailet vilket boende du föredrar. När du anmält dig får du mail tillbaka med vilket belopp som ska betalas och var pengarna ska sättas in. Pengarna ska vara inbetalda senast 30/11 för att din bokning ska vara giltig! De som inte betalt då kommer att avbokas! Tyvärr går det inte att avboka enstaka platser, därför är din bokning/betalning bindande även om du blir sjuk. Avgiften återbetalas då endast om du kan hitta någon som tar din plats.

Eventuella frågor till mail ovan eller 070-375 98 96.

Varmt välkomna till 2018 års skidläger!
 
Önskar Skidkommittén / Stefan Berg

Skribent: Jenny Berg
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen