Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan träningshelg 11-12 december

19 NOV 2021 09:50
Äntligen dags att samlas igen för att både avsluta tränings- och tävlingsåret 2021 och starta upp 2022! Juniorer, seniorer och 15-16-åringar välkomnas till träningshelg.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2021 09:50

Preliminärt program

Lördag

9.45 Samling träningsklädda vid klubbstugan. Ta på din Ravinenjacka! Instamoment! Välkomna och genomgång

10.00 Start teknikträning

11.00 Dusch och bastu

11.45 Lunch

12.15 Träningslära: ”Varför ska jag vara med på måndagsgympan?”

13.00 Paus med lite underhållning/lekar eller annat trevligt :-)

13.30 Genomgång enkäten – gruppdiskussion

14.30 FIKA! Presentation av planeringen för 2022

15.15 Teknikträning natt

16.30 Återhämtningsmål klubbstugan, dusch och bastu

17.00 Slut för idag!

Söndag

9.45 Samling träningsklädda vid Brakmarsparkeringen, Tyresö, inklusive vätskebälte om du önskar

10.00 Utspring långpass

Ta med återhämtingsmål och torrt ombyte att ha efteråt!

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig på Eventor, under Klubbaktiviteter, senast 5/12. Självkostnadspris 100kr för lunch och fika swishas under träningshelgen.

Varmt välkomna!

/Junior- och seniorkommittén

Skribent: Jenny Berg
E-post: Adressen Gömd

Guide

Aktivitetskalendern som finns här på framsidan av ravinen.org gäller alla medlemmar och alla aktiviteter. Här finns info om vad som komma skall. Ligg gärna på ditt respektive arbetsområde om att info ska läggas in där. Du som medlem ska heller inte behöva hålla koll på klubbaktiviteterna i Eventor eftersom dessa endast ska användas för att ta emot anmälningar. All info och i förekommande fall länk till Eventor ska finnas i Aktivitetskalendern här på sidan, så att du kan vara trygg med att finna ditt orienteringsliv på en webbplats, nämligen ravinen.org (denna webbplats)

Nyheter och Aktuellt är ingen skillnad, bara att ibland när det händer mycket behövs två spalter. Alla vill ha sitt inlägg överst. Här finns endast info om vad som har hänt. (I de fall man vill slå ett slag för något som komma skall, så har det ändå hänt att man redan har lagt in det i Aktivitetskaledern, eller hur?) Varje arbetsområde i föreningen ansvarar för att beställa inlägg eller själva lägga in saker här, så att dessa spalter speglar den totala verksamheten så bra som möjligt.

Mejl och SMS använder vi för att ge extra hjälp och guidning till olika målgrupper eller enskilda personer. Exempel på regelbundna mejl/sms är utskick från ledare till åldersgrupper samt nyhetsbrevet, men gemensamt för dessa är att de berättar samma sak som ravinen.org fast med andra formuleringar och mer målgruppsanpassat. Mejladressen This is a mailto link är din inkanal till föreningen då du inte vet vart du ska vända dig oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig.

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer, både internt och externt riktat. En viktig princip är dock att ingen ska tvingas nyttja dessa medier för att ta del av vad som komma skall och vad som har skett. Dessa medier får gärna vara först att skriva om vad som skett, ha flest bilder, och vara peppigast, så se inte principen som ett hinder.

Instagram (öppnas i nytt fönster)

 

 

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen