Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan träningshelg 14-15 mars

28 JAN 2020 11:40
Välkomna till en träningshelg med fokus på Upplandsterräng och stafettlöpning! Träningshelgen är öppen för alla från 15 år.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2020 11:40

Program (preliminärt)

Lördag

09.45 Samling för OL-pass vid Ängsjö friluftsgård, Järfälla

10.00 Start teknikträning

11.00 Ombyte och transport till Hällkana friluftsgård, där vi duschar

12.00 Lunch (återkommer om det ev blir så att du ska ha med egen lunch!)

13.00 Samling med stafettsnack och stafettpepp

15.00 Ombyte för andra passet – OL-teknik

16.00 Återhämtningssnacks finns efter träningen, dusch för den som vill, sedan slut för dagen - om du inte vill köra nattpasset.

18.00 Natteknik

Obs att du väljer att springa antingen eftermiddagspass eller nattpass - det är samma övning. 

Att ta med:

  • Utrustning två träningspass (orientering)
  • Ombyte
  • Ev egen lunch

Söndag

Stofs träningsdag för 15-16-åringar, juniorer och seniorer i Haninge. Observera att du måste anmäla dig till denna dag separat! Här hittar du inbjudan.

Kostnad och anmälan

Kostnad för träningshelgen är cirka 100kr per person (beroende på hur vi gör med lunch), betalas på plats. Anmälan senast 9 mars på Eventor, klubbaktiviteter. Observera att pga kartbeställning (träningspaket inför 10-mila) kommer vi inte att kunna lägga till efteranmälningar, så se till att anmäla dig om du ska vara med. 

Varmt välkomna hälsar junior- och seniorkommittén!

Skribent: Jenny Berg
E-post: Adressen Gömd

Guide

Aktivitetskalendern som finns här på framsidan av ravinen.org gäller alla medlemmar och alla aktiviteter. Här finns info om vad som komma skall. Ligg gärna på ditt respektive arbetsområde om att info ska läggas in där. Du som medlem ska heller inte behöva hålla koll på klubbaktiviteterna i Eventor eftersom dessa endast ska användas för att ta emot anmälningar. All info och i förekommande fall länk till Eventor ska finnas i Aktivitetskalendern här på sidan, så att du kan vara trygg med att finna ditt orienteringsliv på en webbplats, nämligen ravinen.org (denna webbplats)

Nyheter och Aktuellt är ingen skillnad, bara att ibland när det händer mycket behövs två spalter. Alla vill ha sitt inlägg överst. Här finns endast info om vad som har hänt. (I de fall man vill slå ett slag för något som komma skall, så har det ändå hänt att man redan har lagt in det i Aktivitetskaledern, eller hur?) Varje arbetsområde i föreningen ansvarar för att beställa inlägg eller själva lägga in saker här, så att dessa spalter speglar den totala verksamheten så bra som möjligt.

Mejl och SMS använder vi för att ge extra hjälp och guidning till olika målgrupper eller enskilda personer. Exempel på regelbundna mejl/sms är utskick från ledare till åldersgrupper samt nyhetsbrevet, men gemensamt för dessa är att de berättar samma sak som ravinen.org fast med andra formuleringar och mer målgruppsanpassat. Mejladressen This is a mailto link är din inkanal till föreningen då du inte vet vart du ska vända dig oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig.

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer, både internt och externt riktat. En viktig princip är dock att ingen ska tvingas nyttja dessa medier för att ta del av vad som komma skall och vad som har skett. Dessa medier får gärna vara först att skriva om vad som skett, ha flest bilder, och vara peppigast, så se inte principen som ett hinder.

Instagram (öppnas i nytt fönster)

 

 

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen