Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till klubbmöte tors 25 nov

15 NOV 2021 19:15
Höstens klubbmöte är din chans att vara med för att tycka och diskutera om Ravinens framtid. Läs mer här.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2021 19:35

OK Ravinens styrelse kallar föreningens medlemmar till klubbmöte torsdag 25 november, efter träningen (kl. 19.30 - 20.30)

Vid detta möte kommer vi att gå igenom förslag, ansvarsposter och viktig information inför nästa år. Vi ska redan nu i november fylla ledarrollerna i kommittéerna så att dessa kan dra igång med planeringen av verksamheten. Alla beslut tas sedan officiellt vid årsmötet i februari.

Det brukar vara ett socialt möte där vi tillsammans blickar mot kommande säsong med vilka stora aktiviteter som är på gång, vilka personer som blir valda och vilka mål vi tillsammans har.

Ta en fika efter träningen, lyssna och diskutera. Vi ses där!

 

Vad tycker du?

Vill du förändra något i OK Ravinen? Du kan lämna in din motion till årsmötet 2022 redan nu, eller senast i januari. Årsmötet hålls i slutet av februari och är, liksom klubbmötet, öppet för alla medlemmar.

MVH
Ravinens styrelse

kontakt via This is a mailto link

Skribent: Anette Önerud
E-post: Adressen Gömd

Guide

Aktivitetskalendern som finns här på framsidan av ravinen.org gäller alla medlemmar och alla aktiviteter. Här finns info om vad som komma skall. Ligg gärna på ditt respektive arbetsområde om att info ska läggas in där. Du som medlem ska heller inte behöva hålla koll på klubbaktiviteterna i Eventor eftersom dessa endast ska användas för att ta emot anmälningar. All info och i förekommande fall länk till Eventor ska finnas i Aktivitetskalendern här på sidan, så att du kan vara trygg med att finna ditt orienteringsliv på en webbplats, nämligen ravinen.org (denna webbplats)

Nyheter och Aktuellt är ingen skillnad, bara att ibland när det händer mycket behövs två spalter. Alla vill ha sitt inlägg överst. Här finns endast info om vad som har hänt. (I de fall man vill slå ett slag för något som komma skall, så har det ändå hänt att man redan har lagt in det i Aktivitetskaledern, eller hur?) Varje arbetsområde i föreningen ansvarar för att beställa inlägg eller själva lägga in saker här, så att dessa spalter speglar den totala verksamheten så bra som möjligt.

Mejl och SMS använder vi för att ge extra hjälp och guidning till olika målgrupper eller enskilda personer. Exempel på regelbundna mejl/sms är utskick från ledare till åldersgrupper samt nyhetsbrevet, men gemensamt för dessa är att de berättar samma sak som ravinen.org fast med andra formuleringar och mer målgruppsanpassat. Mejladressen This is a mailto link är din inkanal till föreningen då du inte vet vart du ska vända dig oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig.

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer, både internt och externt riktat. En viktig princip är dock att ingen ska tvingas nyttja dessa medier för att ta del av vad som komma skall och vad som har skett. Dessa medier får gärna vara först att skriva om vad som skett, ha flest bilder, och vara peppigast, så se inte principen som ett hinder.

Instagram (öppnas i nytt fönster)

 

 

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen