Hoppa till sidans innehåll

Tisdagsteknik börjar!

12 MAR 2020 21:26
Snart är våren här på riktigt, men redan nu börjar tisdagsteknikträningarna!
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 21:26

De två kommande tisdagar handlar det om natt träning, men därefter kan du lämna lampan hemma på tisdagar. Som vanligt kommer det ut PM i form av en nyhet på hemsidan helgen före varje träning och du anmälar dig genom att kommentera nyheten, svart eller orange bana. När de två natträningerna är avklarade kommer vi återigen ha en fast samlingstid 17:50 riktad mot ungdom/junior där vi går igenom syftet med träningen.

Nytt för i år är att vi ingår i ett teknikträningssamarbete med andra Söderklubbar, vilket du som löpare nog endast kommer känna av genom att det kan vara deltagare från andra klubbar samtidigt med oss på träningen. Annars är fördelen att vi inte behöver planera och sätta ut/ta in alla tisdagar.

Nytt är också att kontrollerna kommer sitta ute hela veckan. Det betyder att om du har förhinder att delta på tisdagen och vill genomföra träningen en annan dag samma vecka, så kontaktar du undertecknad för att få en karta.

 

Även om tisdagstekniken drar igång, så fortsätter måndagsträningen med löpning och gympa månaden ut, och torsdagsträningarna fortsätter som vinterträning fram till 26 mars där sommar-torsdagsträningarna börjar.

Skribent: Allan Mogensen
E-post: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen