Hoppa till sidans innehåll

Vårens träning

30 MAR 2019 11:58
Efter vinter kommer vår. Ravinens träningsprogram går in i en ny fas.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2019 11:58

Styrkegympan är slut och i vår har vi valt att inte arrangera någon utegympa på måndagarna, på grund av att intresset varit lite för svalt de senaste utesäsongerna. 

Teknikträningen är igång på tisdagarna sedan två veckor tillbaka. Träningen är på organge och svart/blå nivå och för alla intresserade! Anmälan sker genom att kommentera PM-notisen här på sidan på söndagskvällen.

Torsdagsträningen från Ravinenstugan innebär orienteringsteknik för alla ungdomar och motionärer samt löpträning med orienteringsteknikinslag för juniorer och seniorer, som vill spetsa sin löpform. Orienteringsteknikinslaget i löpträningen är ett nytt grepp som vi testar i vår. Bara kom och spring! Dusch, bastu och fika med mackor finns efteråt.

På helgena finns det mängder av orienteringstillfällen på olika tävlingar, både nära och långt borta. Välj på att föranmäla dig i tävlingsklass, motionsklass eller på att bara åka dit och anmäla dig i motionsklass direkt.

Det finns några roliga orienteringsresor som du kan anmäla dig till: Till exempel Värmlandsresan i mitten av april, påskläger i Sörmland, tiomilaresan till Skåne i slutet av april, tävlingar i Hälsingland i maj och klubbresan till Hälsingland i juni. Se inbjudningar i Aktivitetskalendern, "extra lång framförhållning" Orientera på!

Skribent: Ann Bergman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen