Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeldags!

22 SEP 2022 21:27
Årets roligaste ungdomsresa!
  • Uppdaterad: 22 SEP 2022 21:27

Helgen 15-16 oktober välkomnar vi klubbens ungdomar,  juniorer och föräldrar att hänga med på en resa till skogarna utanför Falun och deltagande i Daladubbeln.

Lördag 15 oktober nationell medeldistansstafett för ungdomar och juniorer i 2-mannalag samt öppna motionsklasser.

Söndag 16 oktober nationell patrulltävling i ultralång distans för ungdomar och juniorer samt öppna motionsklasser.

Anmälan till tävlingarna görs av var och en i Eventor https://eventor.orientering.se/Events/Show/34092. För att få sammanlagt resultat ska samma par springa både stafetten och patrulltävlingen. Om någon har svårt att hitta en lagkamrat så hjälper ungdomstränarna gärna till. Det finns också öppna klasser i alla svårighetsgrader båda tävlingsdagarna. Under söndagen kan man även delta i utklädningstävling, där bästa utstyrsel belönas med pris.

Vi åker gemensam buss Stockholm – Falun. Bussen avgår kl. 06 lördag 15/10. Samling kl. 05.50, Nacka gymnasium, Griffelvägen 17.

Sovplatser är bokade på Scandic hotell vid Lugnet i Falun. Vänligen ange i anmälan om du har önskemål om vem du vill dela rum med. Reseledarna kommer placera alla efter bästa förmåga! Vi äter middag och frukost på hotellet. I anmälan anges också eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk kost. Efter lördagstävlingen finns möjlighet till bad på hotellet och vi ordnar en gemensam kvällsaktivitet.

Ungefärligt pris för resan är 600-700 kr (medlem). I priset ingår bussresa, middag, logi och frukost. Övriga måltider betalar var och en själv. Betalning sker via Swish till Jonas Arvidsson 0706691135, märk insättning med "DD" och "Namn".

Bindande anmälan senast fredag 30 september https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16594. Begränsat antal bäddar och bussplatser, "först till kvarn" gäller!! Observera att anmälan till tävlingarna också ska göras senast 30/9

Frågor? Maila This is a mailto link eller ring 0704452403.

Skribent: Lars Klasson
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna