Hoppa till sidans innehåll

Det enda som är säkert: Grattis, ett år äldre, igen!

31 OKT 2020 12:00
"Allting är mycket osäkert och det är just det som lugnar mig." Så säger Too-ticki i boken Trollvinter, och vi får nu anta Too-tickis hållning i förhållande till vinterträningen.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2020 12:00

Börja med att fira din nya ravinenålder lite. Den räknas fram så här: 2021-ditt födelseår.

Pandemin är inte över och vi måste förstås ta hänsyn till Folkhälsomyndighetens råd, liksom till de nya riktlinjerna från region Stockholm som precis har börjat gälla. Detta gör att planeringen inför vinters grundträning inför 2021 blir lite osäker. Vad kan vi genomföra? Hur gör vi?

Styrelsen har lagt sina pannor i djupa veck och vi har beslutat om en stopperiod för våra organiserade träningar, med undantag för ungdomsträning på torsdagar 5-19 nov. Därefter hoppas vi på att återgå till ursprungsplanen. Under stoppet kommer träningskommittén att stimulera er till hemmaträning: Håll ögonen öppna!

Ravinenprogrammet är planerat så här:

Måndagar: Backintervaller varvas med andra intervaller, på stig eller väg. Samling 17.59 vid Nacka Sportcentrum med pannlampa och reflexer. Styrkegympa 19.00, Järlasalen, Nacka sportcentrum. Från 13 år. OBS! Måndagsträningen är inställd 2, 9 och 16 november. Vi tar nya tag 23 november.

Tisdagar: Vintertekniken flyttar hem till folk eller förläggs vid Ravinenstugan (i folkmun "Hemma hos") Anmäl dig direkt till arrangören. Från 15 år, från 24 november.

Onsdagar: Ingen klubbträning, men var fjärde vecka är det Stockholm Mila By Night, anmälan via Eventor. Rekommenderas från 14 år (om en har tävlat i DH14 i ett år). Fråga din klubbledare vilken klass du ska anmäla dig i.

Torsdag: Torsdagsträning från Ravinenstugan. Under vintern kör vi alla under ledning av fyra olika Vintertorsdagstränargrupper. Samling utomhus, ombytt och färdigkissad kl 18.00. Tag med överdragskläder att ta på efteråt. Inget ombyte eller fika inomhus. Den 5, 12 och 19 november är det endast träning för barn och ungdomar födda 2005 och senare. Vi återkommer med torsdagsträning för alla från 26 november.

Lördag: Långpass från Ravinenstugan de flesta lördagarna från 28 november, samling 9.20. Vi rekommenderar att en börjar springa långpass från 15 år (se åldersuträkning ovan). Anmäl dig via notis på www.ravinen.org. Vi kommer att erbjuda teknikträning även för dem som inte vill springa långpass.

Söndag: Ingen klubbträning, men Vinterserien kanske finns från januari. 

Läs alltid senaste uppdateringen om träningen i Aktivitetskalendern OCH våra virusrestriktioner.

 

Det kommer att hända andra saker i vinter också: Vi arrangerar Stockholm Rogaining den 21 november och så har vi planerat en utvärdering-/planeringssamling för 15-16, juniorer och seniorer den 22 november. Den 5 dec firar vi OK Ravinen 70 år!

Stockholm Indoor Cup är planerad till 6-7 februari och vårt skidläger till 4-7 februari. I februari har vi också vårt viktiga årsmöte den 20 februari.

Vi kommer att ha ett par träningshelger i klubbens regi och en vårupptakt en helg i mars.

Men allting är förstås mycket osäkert...

Skribent: Ann Bergman
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna