Hoppa till sidans innehåll

Ju fler vi är tillsammans – ju bättre blir det och ju roligare har vi det!

11 FEB 2021 12:40
Vill du bidra med din kompetens till OK Ravinen? Inför årsmötet 20/2 söker vi fler personer som kan vara med och skapa och sköta vår fina förening.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2021 12:40

Några ska lämna sina poster efter förtjänstfullt arbete, vi har också några luckor där vi letar efter rätt personer som vill kliva in med fräsch energi och nya idéer.

Om någon av dessa roller låter intressant – kontakta valberedningen via

Lars Klasson lars.klasson(a)hotmail.com eller

styrelsens ordförande Anette Önerud anetteonerud(a)gmail.com

1. Kassör: Ravinens viktiga ekonomi behöver ordning och reda. Som kassör har du nära kontakt med styrelsen och med de sammankallande i våra olika kommittéer för att kunna följa upp och redovisa hur det går för oss rent ekonomiskt. Det är ett kontinuerligt arbete med relativt jämn takt över året.

Vi söker dig som gillar ordning och reda, och som har viss erfarenhet av ekonomi och bokföring. Du får ta över en mycket välskött bokföring från vår erfarna kassör Marita, som kommer vara med och visa och lära dig det du behöver kunna.

Du behöver inte ha orienterat hela livet, det räcker med att ha en bra bild av Ravinens verksamhet, och lite om hur idrottsföreningar fungerar generellt. Vi ser gärna att det är två personer som tar på sig uppdraget som kassör tillsammans eftersom vi tror att det lättar upp arbetet och kan höja kvaliteten.

Ravinenledare juni -20

2. Ledamot i arrangemangskommittén: Ravinen fixar varje år 3-6 st tävlingar eller arrangemang i olika form och storlek, allt från stora internationella arrangemang till små ungdomstävlingar . Dessa planeras och initieras av vår arrangemangskommitté där personer finns med kunskaper om exempelvis projektledning, banläggning, it-system, kommunikation, kartor, skog och mark, materialhantering, osv. Kommittén har möten några gånger per år, och du kan engagera dig i det du själv är intresserad av.

Vi söker dig som har varit med och arrangerat tävlingar eller stora arrangemang förut, gärna med erfarenhet från något annat än orientering! Vi behöver dig som är sugen på att hitta nya lösningar, engagera människor och bidra till roliga evenemang. Du ska gärna ha kunskaper inom organisation och projektledning, eller vara en person som gillar kommunikation och marknadsföring.

Orienteringskunskaper är inte ett måste för att kunna organisera och fixa en bra tävling. Ibland kan det till och med vara en fördel att inte varit med för länge. Nya idéer kan skapa oväntat bra lösningar!

 

3. Tävlingsledning för Amazing Trail: En löpartävling som vi ordnat sedan några år tillbaka (Trail + Night Trail) i juni och september. Ett roligt och väl etablerat tävlingskoncept behöver ny ledning som framförallt kommer jobba med marknadsföring, upplevelse, kontakter och planering under vår och sommar.

Vi söker dig som har en känsla för kommunikation i en digital värld, att planera och att skapa engagemang. Dessutom finns den tidigare tävlingsledningen till hands för goda råd och hjälp att komma igång.  

Dessa två trail-lopp har stor potential att bli ett häftigt återkommande event från motions-metropolen Hellasgården där vi kan bjuda på vacker natur och härlig gemenskap. Är du sugen på att skapa detta tillsammans med andra Ravinare, och samtidigt bidra till vår viktiga ekonomiska bas i klubben?

 

4. Ungdomsledare

Ravinen har en av Stockholms orienterings största ungdomsverksamheter, och det är vi stolta över. Nu behöver vi fler ledare, speciellt för de yngre ungdomarna (7 - 10 år) behöver flera ledare. Här söker vi dig som tycker om att arbeta med och leda ungdomar. Lek och glädje är honnörs-ord. Allt för att visa den nya generationen vilken fin sport orientering är. Du behöver inte vara rutinerad orienterare, men ska vara intresserad av att lära ut och se individerna.

Vi söker er (äldre ungdomar, seniorer eller veteraner) som kan vara med på torsdagar (inget behov av varje gång…) som vill ge tillbaka lite till nästa generation! Vi har erfarna ledare som du arbetar tillsammans med och det finns många lärorika korta utbildningar som vi gärna ser att du går.

 

 

Känns det svårt att veta om du är rätt person?

- Det finns många korta utbildningar att gå för att lära sig exempelvis mer om det du kan tänkas behöva för att engagera dig. Våra etablerade ledare och funktionärer i Ravinen kan hjälpa dig att hitta den kunskap du behöver, och ofta kan en utbildning snabbt göra dig mer kompetent än de som bara gör som vanligt.

 

Kontakta valberedningen eller styrelsen för att få veta mer!

 

Valberedningen: Lars Klasson lars.klasson(a)hotmail.com

Styrelsens ordförande: Anette Önerud anetteonerud(a)gmail.com

Skribent: Anette Önerud
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna