Hoppa till sidans innehåll

Solig och härlig Kolmårdskavle

18 APR 2022 19:53
Sommarvärme, stark kupering och Ravinenframgångar på annandag påsk!
  • Skapad: 18 APR 2022 19:53

Efter bara en vilodag efter vårt arrangemang och Stigtomtakavlen var det dags att åter köra E4:an söderut, denna gång ända till Pernilla Wibergs hemmabacke Yxbacken utanför Norrköping. Här bjöd OK Kolmården på fantastiskt väder, en arena som en amfiteater med fin uppsikt över såväl upplopp som växel - och fysiskt utmanande banor i tuffa Ågelsjöterrängen. Såväl D17 som H17 hade fyra sträckor, och vi mönstrade två damlag och fyra herrlag. Och förutom av solens strålar så bländandes vi även av fantastiska löparinsatser idag!

I D17 visade Julia direkt vägen genom att komma rusande i klungan dryga minuten efter sträcksegraren. Amanda och Smilla följde upp sina fina Stigtomtalopp med lika fina insatser här och Helena kunde föra kavlen i mål under minuten efter segrarlaget på en jättefin fjärdeplats. Andralaget med Vendela, Frida, Elin och Emma gjorde rakt igenom stabila insatser och slutade på en 27:e plats.

Herrkavlen var nästan aldrig ens spännande. Ravinen ledde i princip från startskott till målfanfar. Axel, Ruslan, Emil och Gustav visade var skåpet ska stå inför 10-mila. Otroligt imponerande. Överlag riktigt fina insatser av 12 övriga herrlöpare också - kanske ska vi lite extra nämna Erik L och Edvin W som genomförde fina lopp i den tuffa klassen och terrängen! Och såklart - den otroligt jämna "gubbfighten" på sistasträckorna i de jämnt uttagna tredje och fjärde laget mellan Jacob och Allan; Jacob vann den med - 12 sekunder. Men det var Allan som fick vågen av Ravinensupportrarna när han stängde Kolmårdskavlen för Ravinens del för detta år. Tack alla - nu laddar vi för 10-mila!

Fullständiga resultat på Eventor.

Skribent: Jenny Berg
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna