Hoppa till sidans innehåll

Daladubblen

31 OKT 2018 21:55
Festligt – Folkligt – Fullsatt – Fint väder!
  • Uppdaterad: 31 OKT 2018 21:55

Årets DalaDubbel började som vanligt med en lite för tidig avresa på lördagsmorgonen den 20/10. För att riktigt anpassa oss till tävlingsnamnet hade vi detta året en DubbelDäckare – flott som tusan och gott om plats. Ca 65 ungdomar och föräldrar var och flera ville följa med men tyvärr fick vi inte tag i fler bäddar på hotellet. Resan upp gick bra; några sov, några läste och några laddade inför helgens tävlingar som avgjordes med arena på norra delen av Lugnetområdet - smidigt för oss som bodde på Scandic Lugnet.

En mördarbacke upp mot startpunkten inledde lördagens stafetter och en svår sluttning med stenar och stigar avslutade banorna. Kluriga gafflingar och en del kupering klarade våra ungdomar av på ett utmärkt sätt med många bra resultat, det tillsammans med att solen strålade värmde upp oss alla!  Skall också sägas att en hel del föräldrar passade på att motionera i de Öppna klasserna och på det sättet fick de upp värmen lite till... Lördagseftermiddag/kväll fördrevs sedan i ett vanligt trevligt kaos  med nyckelhämtning, bad i den stora hotellpoolen, hotell middag, bowling, åka hiss, chilla på rummet, springa runt och sedan till slut somna in.

Söndagsmorgonen tillbringas med att packa ihop och dressa om till sina medhavda maskeradkläder – i år hade Ravinen med sig alla möjliga varelser och saker: Hårspray och Schampo, Enhörningar, Ninjor, Pandor, Dynamitgubbe och tändsticka, Miniorer, Nunnor, Bågskyttar, Vikingar mm.  Fantasin och skapandet sätter inga gränser!   Bra löpt av alla också på söndagen, livligt påhejade av speaker, DJ och inte minst sporrade av fototävling. DalaDubbeln är att kvalitetsarrangemang som verkligen lyfter fram glädjen i idrotten – hoppas vi blir ännu fler som får uppleva det nästa år. Stort tack till Kristina Aneland som bokar och arrangerar detta till ungdomar och föräldrars nöje!

Skribent: Lena Hellström
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen