Hoppa till sidans innehåll

Elit inom skapande

15 OKT 2019 08:53
Ravinens och Haninges laginsats med arrangemanget 25manna resulterade i två lyckade stortävlingar i helgen, 25mannastafetten och 25mannamedeln.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2019 10:05

Vi är starkt beroende av vår "elit inom skapande av orientering" och detta är en hyllning till dem, alltså de ansvariga samt övriga med stor kompetens och erfarenhet som har bidragit. Här är några bilder där vissa av dessa personer syns.

Eftersom eliten inom skapande av orientering generellt övar upp egenskaper som, när de växer i skala, är högt värderade i arbetslivet så rekommenderas alla medlemmar att börja träna på detta. Man kan t.ex börja med att ladda ned MeOS och Purple Pen (https://orienteering.sport/iof/it/list-of-software-for-orienteering/), eller utsättning av kontroller, eller att fixa förtäringen på en långdistansträning i vinter, eller att markadsföra vår plats vid Hellasgården, eller organisera så att ingen går över vägen på torsdagar, eller förbättra processen för att få in detaljinformation i aktivitetskalendern inför våra träningar, eller studera alla tävlingsregler och anvisningar, eller skapa en hel inomhusorienteringstävling hemma. Det är exempel på träningspass som kan köra för att bli bättre inom den här inriktningen.

Förutom detta finns naturligtvis många utbildningar, t.ex. kartritning.


E-post: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen