Hoppa till sidans innehåll
Foto: Calle Thorell Tiomilalöpare på samling

Äntligen dags för tiomila!

12 MAJ 2016 11:15
Så var det då äntligen dags för tiomila. I helgen går färden till Lugnet i Falun när tävlingen för förstas gången går norr om Dalälven. Vi har tre ungdomslag, tre damlag och två herrlag på startlinjen. Nedan följer lite matnyttig info.
  • Skapad: 12 MAJ 2016 11:15

Först och främst - våra lag hittar du på

http://idrottonline.se/OKRavinen-Orientering/Innehall/Stafetter/10-mila14-15maj2016

Här kommer lagen att uppdateras vid eventuella återbud ända fram till lördag morgon, så titta gärna in ett par extra gånger.

Våra vindskyddsplatser som blir klubbens bas är B134-137. Mat kommer att finnas vid vindskydden. Ett digert utbud finns att tillgå. Ett separat mat-PM finns här

Väderprognosen har skiftat väldigt under veckan. Tyvärr ser det nu ut att kunna bli regn på lördagen. Planera för det och stoppa ned både regnkläder och extra varma plagg. Bättre att kunna ta av ett plagg en att sakna ett!

Tävlingen går alltså i Falun. Har du som löpare din transport ordnad? Om inte kan du skriva i kommentarsfältet nedan att du behöver hjälp med transport. Det finns ett flertal bilar som går upp vid olika tider från fredag kväll till lördag eftermiddag.

Du som bara är intresserad och vill titta på plats - välkommen, jättekul att du är med. Ju fler vi är desto roligare! Du kan också skriva om du vill ha hjälp med skjuts (men löpare har företräde).

Du som är hemmavid och intresserad av att följa tävlingen - gå in och titta på tiomilas hemsida där det finns ett flertal olika alternativ för att vara med live. Här finns också tidsprogram, kartor över TC m.m.

 

 

Skribent: Kjell Almgren

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen