Hoppa till sidans innehåll

Arrangemangsglädje

31 AUG 2018 21:35
Vi vill få in fler duktiga människor som kan vara med och skapa bra arrangemang. Vi vill ha in nya synsätt och nya kunskaper. Vi vill sprida den kunskap som idag finns. Vi vill skapa riktigt bra arrangemang!
  • Uppdaterad: 31 AUG 2018 21:46

Nytt projekt: Arrangemangsglädje!

- Välkommen till uppstartsmöte 20/9 kl 19.30 i Ravinenstugan, efter träningen

OK Ravinen är en stor klubb med allt från motionärer till världselit och en stor och aktiv skara ungdomar. För att finansiera vår verksamhet – och för att göra det möjligt för andra att utöva den härliga sporten orientering – ordnar vi många olika arrangemang. Några exempel är Trekvällars i orientering, cykeltävlingen Hammarby Hill XC, Stockholm Rogaining, Ravinen by Night (en natt-terrängtävling) och vi är även med i 25-manna-gruppen där vi vart femte år är huvudansvariga för detta jättearrangemang med cirka 10 000 deltagare.

Under åren har ett ganska litet antal människor dragit ett stort lass när det gäller att arrangera. I längden är det inte hållbart. Vi vill därför få in fler duktiga människor som kan vara med och skapa bra arrangemang. Vi vill ha in nya synsätt och nya kunskaper. Vi vill sprida den kunskap som idag finns hos ett fåtal personer till fler. Vi vill skapa riktigt bra arrangemang med hög kvalité. Vi vill att arrangemangen ska ge ett bra överskott som gör att vi kan bedriva en bra verksamhet för våra medlemmar. Vi vill skapa arrrangemangsglädje!

Därför bjuds du in till ett uppstartsmöte den 20 september då vi diskuterar kring detta. Hur kan du bidra till våra arrangemang? Vad vill du ha i ett projekt och en arbetsgrupp för att trivas och känna glädje och arbetslust? Vad skulle du vilja lära dig mer om när det gäller arrangemang?

Vi behöver även säkra funktionärer till 25-manna som vi ansvarar för om drygt ett år – därför kommer vi också att prata om det. Du förbinder dig inte till en uppgift vid 25-manna genom att komma på mötet; men vårt mål är att du efter mötet VILL vara en del av 25-manna och våra andra kommande arrangemang!

Varmt välkommen! Fika!

Skribent: Ann Bergman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen