Hoppa till sidans innehåll

Dubbla segrar i Swedish Leauge!

14 MAJ 2017 19:49

Avgörandena i de bägge seniorelitklasserna vid jaktstartsavslutningen på Swedish Leauge blev märkligt lika. En löpare från Stora Tuna jagades, blev ikapphunnen och ifrånsprungen av en Ravinenlöpare. I bägge fallen stod också toppduon i särklass.
  • Skapad: 14 MAJ 2017 19:49

Att Gustav skulle ta in sin minut på Emil Svensk och sedan kunna avgöra var starkt förstås, men inte någon skräll. Att Helena däremot skulle ta in sin dryga minut på dubbla världsmästarinnan Tove Alexandersson och därefter också avgöra ute i skogen, det var mer överraskande. Glädjande såklart för Helena, för Ravinen, men också för den svenska landslagsledningen som definitivt fått ett kvitto på att man förfogar över två riktiga superstärnor på damsidan inför kommande VM.

Lite tyngre gick det för våra herrjuniorer som tappade lite sista dagen. Erik blev sjua, men hade länge häng på tredjeplatsen, medan Axel slutade på femtonde plats. En placering bättre blev det för Hanna H i D20.

För Gustav och Helena väntar nu närmast VM-tester och världscup, medan vi andra håller tillgodo med det som erbjuds på hemmaplan i form och Stockholm City Cup och ett par-tre tävlingshelger i nordligare distrikt.

Skribent: Kjell Almgren
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen