Hoppa till sidans innehåll

Dubbla tvåor och Ruslan tillbaka!

05 MAJ 2016 18:39

Swedish Leauge fortsatte med femte deltävlingen, sprint i Sandviken, på kristihimmelsfärdsdagen. Många fina Ravinenplaceringar med både Gustav och Helena som tvåor bäddar för en spännande avslutningshelg. Men kanske mest glädjande av allt, Ruslan äntligen tillbaka i den orange-blå tröjan och fyra direkt i sin första tävling!
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 16:56

Swedish Leauge avslutas nu i helgen torsdag-lördag-söndag med en sprint, en medeldistans och en långdistans med jaktstart. I båda senioreliklasserna är det bäddat för raffel där både Gustav och Helena plockat in massor av poäng och nu närmar sig täten trots två nollor var från tidigare tävlingar. I och med att jaktstarten baseras på de fyra bästa resultaten kommer båda två att ha goda chanser att gå upp i topp på lördagens medeldistans då dom till skillnad från sina värsta konkurrenter har nollor att byta ut. En annan som har alla möjligheter att avancera kraftfullt i helgen är Ruslan som startade upp sin jakt med en fjärdeplats direkt. Hur det än går kommer han att få jaga i ett mycket inspirerande läge på söndag!

I övrigt håller Erik och Axel på att springa in sig i H18-toppen. Erik lysande sexa i dag, Axel tia. Josefine (bild från twitter) precis utanför topp tio i D21-klassen. Assar och Emil mindre än två minuter efter i H21, på samma sekund, kan bli hetsigt på söndagen!

Helgens lopp går utmärkt att följa via GPS och ljud. Bara att gå in på tävlingarna i Eventor.

Skribent: Kjell Almgren

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen