Hoppa till sidans innehåll

Grattis på födelsedagen!

31 OKT 2018 22:25
Det är 1 november. Dags att fylla ravinenår igen! Och att starta upp ett nytt träningsår.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2018 22:25

Gratulerar Ravinare! Du fyller år igen: 2019-ditt födelseår = din nya ravinenålder..

Äsch, inte spelar det någon roll hur gammal du är? Huvudsaken är att kalendern är fylld med massor av vinterträning.

Den 1 november börjar träningen inför orienteringsåret 2019, med vinterorganisationen, som vi byter till sommardito i slutet av mars.. Det är lika bra att vi redan nu börjar träna med vår nya "träningsgrupp". För dem som fyller 15 blir det en hel del fler träningstillfällen:

Måndag: Backrunda och styrkegympa, anpassat från 13 år.

Tisdag: OL-teknik från 15 år

Onsdag: Var fjärde onsdag Stockhoim Mila by Night, anmäl via Eventor, från 14 år. Det finns tre banlängder.

Torsdag: Vinterträning från Ravinenstugan för alla! Betoning på löpning, men orientering förekommer också. Kolla alltid aktivitetskalendern för att få med dig rätt skor och annan utrustning.

Lördag: Långpass i skog, anpassat från 15 år. Första långpasset i egen regi är den 1 december. Innan dess kan du springa Höstlunken och Novembertävlingarna på helgerna. Anmälan till långpassen görs på notis på revinen.org

Söndag: Nyhet för denna vinter är att vi har frigjort söndagen för att kunna delta i träningstävlingen Vinterserien på söndagar. Börjar i januari. Banor för alla. 

 

Kommande event med OK Ravinen

Rogaining: lördag 17 november arrangerar vi årets tuffaste poängorientering. (6 timmar till fots, eller 4 timmar med cykel) från en ännu hemlig arena någonstans i södra Stockholm. Läs mer om Stockholm Rogaining

 

 För träningsgruppen 15 år och äldre finns det fyra tillfällen i vinter då vi hoppas på att så många som möjligt kan delta, s.k. träningssamlingar: 24-25 nov, 26-27 jan, europalägret troligen v.9 och tiomilasamlingen 22-24 mars (samt 30-31 mars i Skåne)

Jullovsträning  Några långpass planerar vi in under jullovet, håll utkik efter nästa uppdatering av aktivitetskalendern. Kring jul fylls den på med träningar fram till ca 20 mars.

Stockholm Indoor cup: 2-3 februari arrangeras vinterns klurigaste orienteringshelg. Inomhus-orientering i någon spännande lokal i Stockholm. Brukar vara mycket svårare än du först tror och blir faktiskt ett rejält träningspass.

Skidlägret: 7-10 feb är det skidläger i Grönklitt

Årsmöte: som alltid i mitten av februari. Här tas årets viktigaste beslut, som ligger till grund för hela föreningens verksamhet. Kallelse kommer ut på hemsidan senast tre veckor innan.

Innan dess klubbmöte den 22 november.

I februari kommer programmet för HELA 2019 ut, så du kan planera ditt orienteringsliv! Redan nu ligger en planerad vinterkalender i aktivitetskalendern, där du kan se vilka träningar som är inplanerade.

Skribent: Ann Bergman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen