Hoppa till sidans innehåll

Grattis på födelsedagen och det nya vinterprogrammet får du i present!(2)

31 OKT 2019 22:14
Du blir ett ravinenår äldre idag. Grattis på födelsedagen!
  • Skapad: 31 OKT 2019 22:14

Räkna så här: 2020-ditt födelseår så får du din nya ravinenålder som gäller från idag!

Vi startar nu grundträningen för säsongen 2020. Ravinenprogrammet är så här:

Måndagar: Nytt, fräscht upplägg på löpträningen: Vi kommer att varva backintervaller med andra intervaller, på stig. Samling 17.59 på parkeringen vid Ektorps skola. Du som inte har bil får lägga din väska i tränarens bil. "Tanken är att köra snabbt, men utan mjölksyra. Ska vara jobbigt , men inte superhårt. Längd på intervalldel ca 20-30 min beroende på ålder etc" Du har pannlampa och reflex på dig. Vi kör på stig fram till jul, om underlaget är isfritt.  Styrkegympa efteråt som börjar 19.00. är anpassade från 13 år.

Tisdagar: Vintertekniken flyttar hem till folk. Heter i folkmun "Hemma hos" Anmäl dig direkt till arrangören. Från 15 år.

Onsdagar: Ingen klubbträning, men var fjärde vecka är det Stockholm Mila By Night, anmälan via Eventor. Rekommenderas från 14 år (om en har tävlat i DH14 i ett år). Fråga din klubbledare vilken klass du ska anmäla dig i.

Torsdag: Torsdagsträning från Ravinenstugan som vanligt, fast undervintern kör vi oftare tillsammans alla under ledning av fyra olika Vintertorsdagstränargrupper.

Lördag: Långpass från Ravinenstugan de flesta lördagarna från 16 november, samling 9.20. Vi rekommenderar att en börjar springa långpass från 15 år (se åldersuträkning ovan). Anmäl dig via notis på www.ravinen.org. Nytt är att vi kommer att erbjuda teknikträning även för dem som inte vill springa långpass.

Söndag: Ingen klubbträning, men Vinterserien finns från januari.

Läs alltid senaste uppdateringen om träningen i Aktivitetskalendern.

Det kommer att hända andra saker i vinter också: Vi arrangerar Stockholm Rogaining den 23 november, träningshelgen den 6-8 december, StOF-aktiviteter vid ca tre tillfällen, Stockholm Indoor Cup i början av februari och så vårt skidläger, också i februari. Vi kommer att ha ett par träningshelger i klubbens regi och en vårupptakt den 21 mars.

Skribent: Ann Bergman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen