Hoppa till sidans innehåll

Guld på tre olika håll!

17 SEP 2017 20:56
Dundersucce för OK Ravinen i helgen. Guld i Kilsbergen, guld i Umeå och guld vid klubbstugan!
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 16:56

På klassiska SM i Kilsbergen lyckades Axel Granqvist plocka fram det som varit på gång en längre tid och bärgade SM-guldet! På en riktigt jobbig bana där många av löparna blev rejält ackeseglade (obs vits)  var Axel en av de få som orkade hålla både fart och fokus hela vägen. Stort grattis!

Helena strålande tvåa i D21 efter omöjliga Tove och Gustav 5:a i jämna H21-klassen. Hederomnämnande också till storebror Emil som tog sin bästa individuella SM-placering som senior och blev femtonde. Erik blev trettonde i H18. 

I Umeå ville inte Elin vara sämre utan var med och vann USM-stafetten tillsammans med tre andra distriktslöpare (man tävlar distriktsvis på denna stafett). Elin sprang sträcka tre, gick ut först, fick springa solo, höll i föredömligt i ett jättenervöst läge och växlade först!

På hemmaplan lotsade ett stort antal Ravinare rekordmånga (538 st) MTB-cyklister runt Hammarby Hill XC och drog därmed in guld till klubbkassan. Således blev det guld på tre olika håll under helgen - inte så illa, eller mer korrekt beskrivet - fantastiskt bra! 

Skribent: Kjell Almgren
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen