Hoppa till sidans innehåll

Hur gick det i natt-cupen?

24 OKT 2018 00:43
Var det regnet som decimerade skaran?
  • Uppdaterad: 24 OKT 2018 00:43

En tapper skara med 10 löpare kom till start på finalen av Ravinen Night Cup. Två av dessa var inbjudna gästlöpare, med andra ord dök bara åtta ravinare upp på startlinjen, fler än så borde vi väl vara!? Trots det skrala startfältet lyckades finalen bjuda på en del dramatik och i bara en av tre klasser lyckades den först startande i jaktstarten hålla sin position och vara först i mål.

I Orange Dreams gjorde Arvid och Vendala upp i en direkt avgörande familjebatalj. Arvid gick ut med några minuters försprång, men Vendela lyckades med stabil orientering på den kluriga banan vara först i mål och ta hem segern i klassen. Detta trots att hon tyckte Hammarbybacken var så inspirerande att hon var uppe på toppen en gång mer än nödvändigt! 

I Coming Champions gick Joakim ut först, dock med bara 30 respektive 60 sekunders lucka bak till jagande far och son Lundqvist, Erik och Björn. Joakim satte hög fart redan från start och tog rygg på ledaren i LM-klassen, Kalle, de första hundratalet metrarna men i skogen fick han så småningom se sig passerad av Erik. Som i sin tur blev ikapp- och ifrånsprungen av Björn, som alltså tog hem segern. Från tredje plats till seger, en riktig jaktstartsräv! 

I den hårda tuffa och dagen till ära rejält kuperade Legend & Masters gick Kalle ut först, tyvärr i alldeles för stor lucka då storebror Gustav som skulle startat 30 sekunder bakom fick lämna återbud i sista stund (Cykelkrasch p.g.a Blöta Löv? Reds.anm). De tre jagande i där bakom; Helena, Egil från Göteborg-Majorna och Anton från Långhundra, hade inte en chans att utmana Kalle om segern. 

Vi säger stort grattis till de tre segrarna; Vendela, Björn och Kalle! 

Resultat finalen, placering är placering i mål, tid är löptiden. 

LM
Kalle               45.15
Egil                 59.59
Anton             DNF
Helena           DNF

CC
Björn              49.30
Erik                 50.20
Joakim           59.35
Ove                DNF

OD
Vendela         39:40
Arvid              52:30

Skribent: Ann Bergman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen