Hoppa till sidans innehåll

Nytt verksamhetsår 2018

01 NOV 2017 08:00
Dags att fylla ravinenår igen! Och att starta upp ett nytt träningsår.
  • Skapad: 01 NOV 2017 08:00

Gratulerar Ravinare! Du fyller år igen: 2018-ditt födelseår = din nya ravinenålder..

Äsch, inte spelar det någon roll hur gammal man är? Huvudsaken är att kalendern är fylld med massor av vinterträning.

Då vi går över till vinterprogram den 1 novemebr blir det så här:

Måndag: Backrunda och styrkegympa, anpassat från 13 år. Observera att området runt Nacka Sortcentrum är avlyst för sprint-DM den 1 maj, så man får inte träna där, särskilt inte med karta. Vi har löst det med en backrunda som går utanför det avlysta området.

Tisdag: OL-teknik från 15 år, hemma hos...

Onsdag: Var fjärde onsdag Stockhoim Mila by Night, anmäl via Eventor, från 14 år. Det finns tre banlängder. 8 nov, 22 nov och 6 dec arrangerar vi Ravinen By Night, trailloppet! Kom och spring om du inte redan hör till arrangörerna.

Torsdag: Vinterträning från Ravinenstugan för alla! Betoning på löpning, men orientering förekommer också. Kolla alltid aktivitetskalendern för att få med dig rätt skor och annan utrustning.

Söndag: Långpass i skog, anpassat från 15 år. Första långpasset i egen regi är den 26 november. Innan dess kan du springa Höstlunken och Novembertävlingarna på helgerna. I januari och mars kommer det att bli två långpassträningar med lunch efter, håll utkik efter den informationen.

 

Kommande event med OK Ravinen

Rogaining: lördag 18 november arrangerar vi årets tuffaste poängorientering. (6 timmar till fots, eller 4 timmar med cykel) från en ännu hemlig arena någonstans i södra stockholm. Läs mer om Stockholm Rogaining.

StOF-konventet: söndag 19 november är årets samling för stockholmsdistriktets orienterare. Lite smått och gott för alla målgrupper. Arrangörssnack, information, träning, ordförandeträff, föreläsningar med Jonas Leandersson och Rusland Glebov (!) och en hel del annat. I Ågesta. Läs mer om StOF-konventet.

Kick-off för vårens Tiomilasatsning, lördag 25 november har vi en härlig tränings dag i Körrunda med god mat, teori och diskussioner. Även för dig som inte satsar på Tiomila. Fokus på gemenskap. Läs mer.

Årsfest lördag 2 december. Kommer bli hur festligt som helst. Save the date.

Jullovsträning

Stockholm Indoor cup: 3-4 februari arrangeras vinterns klurigaste orienteringshelg. Inumhus-orientering i någon spännande lokal i Stockholm. Brukar vara mycket svårare än du först tror och blir faktiskt ett rejält träningspass.

Skidlägret: kommer info om detta.

Årsmöte: som alltid i mitten av februari. Här tas årets viktigaste beslut, som ligger till grund för hela föreningens verksamhet. Kallelse kommer ut på hemsidan tre veckor innan.

I februari kommer programmet för HELA 2018 ut, så du kan planera ditt orienteringsliv 2018!

Skribent: Anette Önerud
Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen