Hoppa till sidans innehåll

Tredje raka Swedish Leauge!

08 MAJ 2016 18:33
Gustav fullbordade på söndagen sin tredje raka Swedish Leauge seger och befäste sin position som Sveriges bäste manlige orienterare. Helena fick däremot tyvärr lämna in handduken.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 16:56

Precis som vid de båda tidigare segrarna blev det ett solorace för Gustav i jaktstarten efter tidigare fina resultat. Det ska dock sägas att Johan Runesson bjöd upp till kamp och tog in mer än hälften av de knappa fyra minuter han startade efter. Den mest rafflande episoden inträffade då Gustavs GPS helt plötsligt var stilla i skogen under ca 50 sekunder. Det visade sig att han fått in pinne genom skon som behövde tas bort! Ruslan inledde bra, men gjorde ett misstag på slutet. Kan tänkas att det var lite extremt att komma från en vinter hemma i Ukraina till en bitvis groteskt stenig och detaljrik Gästrikesluttning.

Helena skulle också gå ut först i jaktstarten var det tänkt, men efter känningar i foten blev det ingen start tyvärr. Rapporterna talar dock om att det var mest en försiktighetsåtgärd inför kommande utmaningar. Tove Alexandersson kunde nu defilera hem segern på egen hand. Josefin var ett tag uppe på tio bästa, men på slutet slank en stor klunga förbI. Dock många lopp med mersmak under våren där! I juniorklasserna har det varit lite upp och ned hela tiden. Erik och Axel har turats om att göra bra lopp i H18 och nu slutade det med att Erik var den som drog det längsta strået på trettonde plats. Nu laddar vi batterierna för tiomila nästa helg!

 

En underbar sommarhelg på Högbo vandrarhem är till ända.

Skribent: Kjell Almgren

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen