Hoppa till sidans innehåll
Foto: Skogssport Gustav mot EM-silvret

Vakna Ravinen, vi har vunnit EM-silver

22 MAJ 2016 18:36
I en rasande sekundstrid knep Gustav silvret i sprinten på EM i Tjeckien. Han var två sekunder efter segrande Matthias Kyburz och en sekund före trean Florian Howald!
  • Skapad: 22 MAJ 2016 18:36

På en mycket intressant sprintbana med mycket kupering och många olika vägvalsalternativ blev det en gastkamande avslutning där löparna som gräddde på moset först kom upp som felstämplade innan de blev officiellt godkända. Gustav hade täten under en stor del av banan men det var hela tiden bara sekunder till de bakomvarande. Guldet tog tillslut Kyburz genom att vara Schweiziskt stark i backen upp mot näst sista kontrollen, eller om det nu avgjordes av vägvalet dit, döm själva på GPS-en https://www.tulospalvelu.fi/gps/20160522MFA/ - tyvärr försvinner Gustavs GPS-plupp precis här.

I övrigt gjorde Ruslan ett kanonlopp i kvalet och var precis bakom Gustav, men blev därefter diskad av okänd anledning. Båda två har iallafall visat form som lovar mer under EM-veckan! Till de som nog gärna vill visa mer räknar vi också Helena som lär vara grymt revanschsugen efter gårdagens stafettbesvikelse.

Hur stort är då EM undrar den tveksamme. Ja, EM är som VM fast inte lika upphausat skulle man kunna säga - alla dom bästa är med. Grattis till silvret Gustav säger vi!!!

Skribent: Kjell Almgren

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen