Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar säsongen 2022!

28 FEB 2022 18:19
Vi har haft årsmöte och planerat klubbens verksamhet för ytterligare ett år. Och snart är det dags! Läs mer här om när vi drar igång och vad som gäller.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2022 18:19

Aktivitetskalendern

Ravinens vårtorsdagsträning börjar den 7 april, men redan 22 mars börjar teknikträningen på tisdagar. Gympan fortsätter mars ut och långpassen pågår till 19 mars. Du hittar hela programmet och alla aktiviteter i vår aktivitetskalender på hemsidans förstasida (i vänster-spalten).

Årsmötet osv.

Nyligen hade vi årsmöte, då vi fastställde planering, ekonomi och våra förtroendevalda personer inför det kommande året. Eftersom vi sparat lite pengar på minskat tävlande under corona så har vi lagt en offensiv budget där vi bland annat kommer investera i klubbstugan, och tror på stort deltagande på stafetter och tävlingar. Läs mer om den under årsmöteshandlingar.

Medlemsavgifter och tävlingsavgifter

På årsmötet fastställde vi medlems- och tävlingsavgifterna. (länk till detaljerad info om hur mycket du ska betala och till vilket konto - på denna sida) - viktigt att notera: 

  • Medlemsavgift ska vara betalad senast 1 april innevarande år för att vara giltig. Om den ej är betalad riskerar du att inte längre få tillgång till Eventor och därmed inte kunna anmäla dig till tävlingar och stafetter. Ska vara betalad för att få springa stafetter för Ravinen.
  • Tävlingsavgift (fast pris för alla upp till 28 år) ska vara betalad senast 1 april för att gälla. I annat fall kommer du att få betala alla dina tävlingar själv under året. (obs! Alla vuxna betalar alla egna tävlingar själv i slutet på året, om dessa ej är betalade från föregående år kan du inte anmäla dig till nya tävlingar.)

Om du har frågor om något i denna nyhet kan du alltid vända dig till This is a mailto link så skickar vi din fråga till rätt person.

PS. Du vet väl att Ravinen är medlem i Skidförbundet och Friidrottsförbundet också, så du kan tävla för Ravinen på löplopp, skidlopp och andra tävlingar inom dessa förbund.

Skribent: Anette Önerud
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link



 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna