Hoppa till sidans innehåll

Utvärdering Trekvällars

08 JUL 2021 10:31
Ravinens tävlingsarrangemang Trekvällars är nu genomfört för 2021 (må-on). Dags att utvärdera.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2021 10:31

Ravinens arrangemangskommitté leder förvaltningen av kunskap och materiel för våra arrangemang och utvärderar alltid detta i detalj. Här är endast en kort reflektion över den formaliserade delen av återkoppling som samlas in via svensk orienterings tävlingsadministrationssajt Eventor (eventor.orientering.se).

Alla etapper når ett medelbetyg över 4 på en skala 1-5, med något ökande medelbetyg för varje dag. Eftersom upplägget i år var mer sparsmakat än vanligt är det mest banor och kartor som spelar roll i betygen. Obs att svarsfrekvensen i skrivande stund ännu är låg.

Först något som inte står i betygen men som det pratats om kring tävlingsområdet under veckan. Det är numera väldigt svårt att lägga ungdomsbanor i skogar nära städer, eftersom MTB-cyklingen har blivit så populär. Det uppkommer nya stigar från en vecka till en annan. (Borde vi lära barnen orientera efter höjdkurvor istället för endast stigar redan från nybörjarnivå, för att klara av att fortsätta rekrytera nu under MTB-eran?) Det är ett dilemma både på tävling och träning. Förekommer ofta att Ravinen behöver redigera bort alla stigar (tecknet för liten stig) från kartan på sina ungdomsträningar för att kartan ska gå att använda.

För de inmatade betygen i Eventor ser det dock väldigt bra ut. Inga tecken på strukturella defekter när det gäller banläggning, kartor och terräng, förutom problemet med stigar som nämns ovan.

Skribent: LFdy
E-post: Adressen Gömd

Aktivitetskalendern är alla medlemmars kalender och den innehåller allt förutom alla möten mellan ledarna

Nyhetsspalterna speglar sådant som är nytt i Ravinensfären, t.ex. en nyrenoverad klubbstuga, ett nytt tävlingsresultat, eller en ny inbjudan i Aktivitetskalendern

Mejl och SMS används som målgruppsanpassad guidning om den info som finns på denna webbsida

Kansliet This is a mailto link är din inkanal till föreningen oavsett om du är medlem, klubbledare eller övrig

Sociala medier använder Ravinen för att synas mer både riktat till medlemmar och till andra

Instagram

Twitter

Facebook

Facebookgrupper

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Kåberg, Turingevägen 148B
12543 Älvsjö

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna