Hoppa till sidans innehåll

Final-PM 2016


I finalen är det jaktstart i alla klasser. De med mest poäng i respektive klass startar kl 18:30. Varje poäng efter betyder 2 sekunder senare starttid.

Jaktstarten är frivillig men vi vill gärna att ni som är bland de främsta deltar. 

Anmälan

Ni kommer och anmäler er som vanligt på plats (om ni inte redan är anmälda). Om du har en starttid så hoppas vi att du väntar in den och startar då, annars är det fri start 18:00-18:25 och från 18:45-19:30 som vanligt. Om ni inte vill springa i jaktstarten så är det fri start enligt ovan, men då kan ni inte vinna slutpriset.

Jaktstart

Tala om för startpersonalen vad du heter och de skickar iväg dig enligt startlistan. Startstämpla som vanligt, men dukan göra det innan du släpps iväg.

Övrig start

Startstämpla som vanligt. En masstart, eller vågstart som det heter i skidor, sker 18:45 är öppen för alla. Se till att ert namn registreras om ni inte är med i startlistan.

Mål

Om du är ensam så målstämpla som vanligt, är det spurtduell om första plats så är mållinjen i linje med målstämpel-ställningen och vår målpersonal bedömer vem som är först över den, stämpla efteråt i målenheten.

Priser

Vi kommer att lotta ut 2 pannlampor, en till de kvinnliga deltagarna och en till de manliga deltagarna. Förutom detta lottar vi ut andra priser också

Du har en lott för varje deltävling du deltagit i, men du kan bara vinna ett pris.

Segrarna i respektive klass (jaktstarten) kommer att få pris de också. Alla spurtprissegrare kommer även de att få pris.

OM du inte är på plats så får du höra av dig hur så fixar vi så att du kan hämta ditt pris. Vi vill att du hör av dig senast 31 januari om hur vi löser det.

Prisutdelning på plats startar runt kl 20:00.

Omklädnad och dusch

Sker i vår klubbstuga. Bastun är som vanligt på.

Servering

Vi kommer att servera morotsoppa och nybakta frallor som passar bra att ätai väntan på kompisar och prisutdelning. 

Välkomna

Uppdaterad: 07 SEP 2017 23:01 Skribent: Ola Kåberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna