Hoppa till sidans innehåll

Hem

Nystart vintern 2018


Finalen

På grund av sommartid så skjuter vi starten. Första start är 19:30 och jaktstarten startar 20:00. Som vanligt fri start för alla som vill, och jaktstarten är frivillig. Utlottning av cykel och lampa till alla som startat i en deltävling. En lott per start.

Ravinen by Night vintern 2018

Hej alla pannlampssugna människor där ute! Vi gör en nystart med nya tävlingar nu under vintern när vädret är som det är! Skidor kan man bara åka när det är snö, men springa går i alla väder!

Var någonstans?

Vid OK Ravinens klubbstuga mitt emot Hellasgården, på andra sidan vägen vid tennisbanorna. Parkering sker vid Hellasgårdens ordinarie parkering och avgift betalas i parkeringsautomaterna. Det går också utmärkt att åka buss från Slussen, linje 401 som går ofta i rusningstid.

Hur går det till?

Du springer en med reflexer mycket väl utmärkt bana som går på mindre stigar och delvis rakt genom skogen. I pannlampans sken syns reflexerna oerhört bra och det är en upplevelse som inte går att jämföra med att ligga och nöta på väg eller elljusspår

Vi provar med en 3 km bana som kan springas ett, två eller tre varv. Tidtagning sker elektroniskt och utrustning för detta (SportIdentpinne) får man låna.

Datum

Nu blir det tisdagskvällar. Den 30 januari, 13 februari, 13 mars och 27 mars kör vi på, oavsett väder och vind.

Start

Deltävlingarna har fria starttider mellan 18:00 och 19:30. Tidtagningen startar när du startstämplar med din SI-pinne och stoppas när du målstämplar. Starten är i anslutning till stugan där också målet är beläget. Det går utmärkt att springa ihop för de som önskar sällskap i mörkret

Priser

Sista gången blir det sedvanlig prisutdelning där topp-priserna blir en cykel och en fin pannlampa. Varje gång man deltar får man en lott i den slutliga prisutdelningen

Anmälan

Anmälan kan göras på förhand för 100 kr per gång (senast dagen innan tävling) till  This is a mailto link eller via facebook -sidan. Alternativt går det bra att anmäla sig på plats för 125 kr. Swish är att föredra vid anmälan på plats.

Ange Namn, klass och eventuell SI-pinne.

Betalning

Via pg 16 6723-7 OK Ravinen, ange Ravinen-by-night, namn och klass.
Via Swish 070-323 66 95, Ola Kåberg, ange RnB, namn och klass

Din anmälan är mottagen när vi publicerat den på hemsidan.

Kontakt

Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss? Maila på This is a mailto link  eller skicka oss ett meddelande på vår Facebooksida.

Varmt välkommen till Ravinen-by-night!

 

Anmälan görs via mail till This is a mailto link eller via facebook-sidan 

Uppdaterad: 17 MAR 2018 22:45 Skribent: This is a mailto link
E-post: Adressen Gömd

.

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Kåberg, Turingevägen 148B
12543 Älvsjö

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna