Hoppa till sidans innehåll
Foto: lafo

Skidlägret 4-7 feb 2021 Grönklitt

20 OKT 2020 21:04
  • Uppdaterad: 20 OKT 2020 21:04

Skidlägret är inställt. Hoppas att många får möjlighet att träna kondition på längdskidor ändå. Till exempel verkar det som att några av de tidigare anmälda vill boka eget boende denna helg i Grönklitt. Om flera gör det, skriv gärna ett mejl till undertecknade så kanske det kan samordnas några gemensamma utomhussamlingar och skidteknikträningar för ungdomar. Kanske alltså, beroende på vilka ledare som ändå ska dit.

Gammal text:
Inbjudan till Skidläger 2021 – OBS! ”Kort datum”

I år åker vi åter till Orsa Grönklitt, med härliga längdspår, slalombackar, Björnparken och den mysiga fäboden Fryksås, perfekt för en våffelutflykt. Vi bokat hela vandrarhemmet med 40 bäddar. Stugor kan, än så länge bokas till, om det skulle behövas, vilket vi hoppas!

Vandrarhemmet är bokat från torsdag den 4 februari till söndagen 7 februari. Observera att det är helgen före Orsa Ski Marathon! Det går inte att boka färre dagar, utan vare sig man utnyttjar sin plats alla dagar eller inte, så är kostnaden densamma. I vandrarhemmet finns tolv 2-bäddsrum och fyra 4-bäddsrum med tillgång till kök, dusch, TV, bastu, förråd, vallabod etc. Läs gärna mer om Orsa Grönklitt på deras hemsida.

Boendet kostar 1050 kr per person. Priset förutsätter att vi fyller alla bäddarna. Var och en sköter matlagningen själva, men beroende på Corovid-19 läget i februari så får vi anpassa matlagning & inomhus aktiviteter (gemensamhetsfika) därefter & ingen gemensam transport ordnas till detta läger.

Anmäl dig genom att skicka mail till
This is a mailto link och This is a mailto link. När du anmält dig får du mail tillbaka var pengarna ska sättas in. Anmälan är bindande men p.g.a. ”kort datum” så kan man dela upp betalningen i två delar, varav den 1:a på 350 kr ska vara betald senast den 30/10 och slutbetalningen på 700 kr senast den 30/11, men det går naturligtvis utmärkt att betala hela summan på 1050 kr den 30/10.

Tyvärr går det inte att avboka enstaka platser, därför är din bokning/betalning bindande även om du blir sjuk & i dessa Coronatider så är det ”nolltolerans” som gäller, men det är naturligtvis fritt fram att sälja sin plats till någon annan (frisk) person.

Om inte alla rum i Vandrarhemmet blir uppbokade innan den 30/10, så måste vi avboka dessa rum.

Eventuella frågor till mail ovan.

Varmt välkomna till 2021 års skidläger!
 
önskar Anna Ek och Malin Mårtensson

 


Epost: Adressen Gömd

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Min Naprapatklinik

AB Gevert Bergman Bygg & Co

 

Actic 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen