Hoppa till sidans innehåll

Plan anläggning och klubbkläder


Klubbstugan - detta händer
Parkeringsbevis 2022 - nya p-bevis finns i klubbstugan. Komihåg att swisha kostnaden med info om nr på p-beviset.

Ny kod till dörren gäller från 1 januari. Centrala funktionärer har fått information.

Med början i januari kommer vi hyra ut klubbstugan vardagar 10-14 till Förskolor. De driver uteverksamhet och kommer ha tillgång för att äta mat, vila mm. Det är möjligt för den som tränar (t ex styrketräningsrummet) att komma in under denna tid, men egen nyckel/kod måste då användas.

Från mitten på januari kommer vi att ha inhyrd städning på fredagar. Detta kommer innebära förändring i ansvaret för Fikagruppen. Information till Fikagrupperna är på väg ut och nya instruktioner kommer inom kort.

Finns det frågor kring ovan hör av dig till Ingalill

Materiel, mark och kartor
SI bassatationer, svajpinnar, arenamateriel, förbrukningsmateriel, klubbvimpel, kartframställning, markkontakter etc. Det mesta förvaltas av arrangemangskommittén men även en del av träningskommittén, ungdomskommittén, junior- och seniorkommittén och klubbstugans förvaltning. De har detaljplanerna.

Klubbkläder
Det tar knappt två månader från beställning till leverans, som sker vid några fasta tillfällen om året. Individuell beställning. Notifiering via mejl och hemsidan när det är dags. Detaljerad information för innevarande år finns på en sida under lösenordsskyddade avdelningen "För medlemmar", direktlänk: Klubbkläder

Uppdaterad: 03 JAN 2022 16:07 Skribent: This is a mailto link
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Kåberg, Turingevägen 148B
12543 Älvsjö

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link 

nedladdning.png

AB Gevert Bergman Bygg & Co 

Actic 

25-manna