Stafett Ungdomens 10mila ung/jun

  • lördag 05 augusti 2023
  • 08:00

 4-5 AUGUSTI. All information om Ravinens resa och deltagande i Ungdomens 10mila 2023 ska finnas här.

 

Ungdomens 10 mila kommer i år att genomföras 4-5 augusti i Götene i Västergötland. Tävlingen brukar vara mycket kul där det finns banor som passar de flesta. De senaste årens succéartade klassindelning gäller även i år, en HD14 klass med fyra sträckor som passar från HD11-12 år och uppåt, samt en HD 20 klass med 10 sträckor. Se Eventor-länken sist i denna text samt i den bifogade inbjudan för detaljer om tävlingen.

Vi i Ravinen tycker att ungdomens 10-mila är en mycket bra start på höstsäsongen samt en bra social aktivitet och därför vill vi gärna att så många som möjligt följer med på denna resa. Vi räknar med att åka buss tillsammans på förmiddagen fredagen den 4/8, stanna för lunch på vägen samt förbereda bäddningen i militärtält innan HD14 kavlen startar då alla hejar på löparna. Sedan lite sömn innan HD20 kavlen startar då alla som är vakna hejar på löparna. När alla är i mål och vi ätit frukost sätter vi oss i bussen hemåt för att komma hem framåt lördag eftermiddag.

Ungefärlig kostnad 500 kr för buss, tältplats, middag fredag, frukost lördag och mackor på tältplatsen - lite beroende på antal deltagare. Mat på resa hem och dit betalar man själv.

Då tävlingen är i början av augusti vill vi ha in anmälan senast den 1 juli . Detta för att kunna anmäla lag, boka buss etc

Anmälan i Eventor, https://eventor.orientering.se/Activities/show/18469 där ni anmäler vilken stafett ni vill springa, om ni vill åka med buss dit och/eller hem, mailadress och mobilnummer samt ev matallergier.

Välkomna!

Tävlingens sidor i Tävlingskalendern i Eventor:
HD14: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40347
HD20: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40349