TorsdagsFika

På våra torsdagsträningar erbjuds fika efter träning. För detta så skapar vi Fikagrupper. Dessa grupper ser till att förbereda och ordna så att vi alla kan få något gott i oss samt att vi får en trevlig stund tillsammans efter träning.

Mail skickas ut per Fikagrupp och den som står överst på grupplistan är den som ansvarar för samordning. Skicka gärna ut och påminn gruppen någon vecka i förväg så ni kan komma överens vem som gör vad. Alla i Gruppen uppmanas att hjälpas åt så er aktivitet blir ett trevligt tillfälle att träffas.

Kan du inte den veckan du fått så försök byta och meddela då gruppansvariga vem som ersätter dig och se till att den nya gruppen också vet.Fikalista

Lista på fikagrupper finns här Fikalista   (du behöver Logga in)

www.ravinen.org/Dokument/155-fikagruppervaren2024.pdf/

Gruppen ska tillsammans göra; handla, fixa fikabröd (köpa eller baka), förbereda; smörgåsar, korv med bröd samt dryck och servera fika. Efter träning ska det diskas, bord torkas av, stolar ställas iordning, bänkar i köket torkas av och soppåsen i köket slängas ut. Släck belysning och se till att alla fönster är stängda, även de i omklädningsrummen.
Varje grupp ska ta med återvinning, dvs plast, kartong/plåt/glas och slänga detta. Det uppskattas om ni fyller på toapapper/torkpapper.
Det finns glutenfritt bröd och fikabröd i frysen, ta fram efter behov!

Om Gruppen vill fixa något som inte är standard, t ex soppa, så är detta välkommet! Prisätt då själva.

Betalning av fika görs via swish. En person i gruppen gör sedan redovisning och sätter in överskottet till klubben på pg 166723-7. Märk med Datum för fikagruppen.

Kontakta den som är ansvarig veckan efter för att tala om om det finns något som ni lämnat kvar i kyl/frys. Det är också bra att ge lite tips på t ex ungefär hur många smörgåsar/korv det gick åt.

Att handla för Gruppen: Bröd, smör, pålägg ( ost, skinka / leverpastej / ägg&kaviar ), lite grönsaker att toppa med, korv, korvbröd. Fikabröd kan också köpas om det är brist på hembakat.

Detta inhandlar Stugan: Glutenfritt bröd och fikabröd, Kaffe, Te, Saft, Mineralvatten, Ketchup, Senap, Servetter. Och material för städning o dy.

I all verksamhet är varje individs delaktighet viktig. Om du ser något som kan förbättras i våra Fikagrupper välkomnar vi att du kontaktar Ingalill och ger ditt förslag. Tillsammans kan vi skapa den verksamhet vi vill ha.

Ansvarig för denna sida: Stugkommittén