Breddgruppen

Ravinens Breddgrupp vänder sig till dig som är över 16 år och som vill träna och tävla i orientering. Vi fokuserar på att utvecklas och att ha roligt tillsammans utan att ha ett elitfokus.

Vi vänder oss främst till dig som har en viss erfarenhet av orientering sedan tidigare. Du kanske har orienterat som barn, eller så är du förälder till ett barn som orienterar och vill passa på att träna när ditt barn tränar?

Är du helt nybörjare erbjuder vi ett par gånger under säsongen nybörjartillfällen så att du sedan kan träna vidare självständigt. Läs mer här.

 

Träning

Breddgruppen tränar på klubbens gemensamma torsdagsträningar vid klubbstugan, samling kl. 18.00 vid klubbstugan. Här finns möjlighet att byta om och duscha samt förvara kläder du inte behöver i skogen. Träningen startar torsdag 11 april.

På torsdagsträningarna kan du välja vilken nivå du vill träna (gul, orange, violett eller svart-bana). Vi inleder med en gemensam genomgång och för den som är ringrostig/nybörjare finns det oftast någon av oss ledare som har möjlighet att fokusera lite extra på den som vill ha ytterligare hjälp. Efter träningen finns möjlighet att fika och tillsammans utvärdera dagens träningspass.

Vi uppmanar även till att självständigt delta på Ok Ravinens övriga träningar. Se Aktivitetskalendern (länk). Vi har en Whats-app grupp där vi kommunicerar med varandra om tex samåkning och sällskap på träningarna och övriga aktiviteter.

 

Tävling

Vi uppmanar till att delta på tävlingar för att det är kul, man utvecklas och får prova på nya områden och terränger. Under våren kommer vi att välja ut ett antal tävlingar som vi deltar på tillsammans. Information om vilka uppdateras i mars.

Vårt mål är också att skapa bredd- och motionslag på olika stafetter. Där är alla medlemmar i klubben välkomna att delta tillsammans.

 

Teknikträffar/träningsläger

Under våren 2024 kommerr vi att erbjuda två teoretiska teknikträffar i klubbstugan. Vi planerar även för träningsläger.

 

Vill du börja träna med oss?

Hör av dig till: ingrid.arvidsson@hotmail.com