Barn- och ungdomsverksamheten

OK Ravinen organiserar orienteringsträning för barn och ungdomar upp till 16 år. Varje torsdag kl 18:00 från april till oktober (med uppehåll under sommar och storhelger) tränar vi i åldersanpassade grupper från 7 år och uppåt. Oftast har vi utgångspunkt vid vår klubbstuga. Att träna orientering är ett fantastiskt sätt att komma ut i skog och mark, få fysisk aktivitet och bli del av ett härligt kompisgäng. Testa vid tre tillfällen utan avgift - kom och prova på! 

Tävling
Tävling inom orienteringssporten är frisksportshappening över generationsgränserna när den är som bäst! Under vår, sommar och höst ordnas det tävlingar i Stockholmsregionen de flesta helger. Det finns då möjlighet att springa tävlingsklass, öppen klass utom tävlan och veteranklass så långt upp i åldrarna som det finns deltagare. Att regelbundet springa tävling är för de flesta av oss som hållit på ett tag en naturlig del av att utvecklas som orienterare. Vi brukar vara ett glatt Ravinen-gäng ute på tävlingsarenan, som regel en kohage eller idrottsplats någonstans i regionen. 

OK Ravinen ordnar klubbresor till Sveriges större barn- och ungdomstävlingar, till exempel Ungdomens 10-mila i Västergötland i augusti och Daladubbeln i Falun i oktober. 

Intresserad? Kontakta oss på e-kansli@ravinen.org men kika också om vi har någon speciellt snabbstartskurs på gång: Pröva orientering

Välkommen till OK Ravinens barn- och ungdomsverksamhet!