25-manna närmar sig

  • 29 sep 2016

Dagarna rullar på och tävlingarna likaså. På lördag 8 oktober har OK Ravinen 4 lag med 100 löpare till start på 25-manna!

Är du elitlöpare, motionär, publik eller förälder? 25-manna är för dig! 25-manna är för alla! Vi har ett toppat lag med ambition och tre jämna lag som ska kämpa med och mot varann - samt mot nästan 400 andra lag. Visst låter det kul!

Strategin för breddlagen är att vara något bättre i början och hänga med i draget så länge det finns. En rolig ide är att vi försöker att samla familjemedlemmar i samma lag eller åtminstone så långt det går.

Alla är välkomna till TC utanför Kungens Kurva. Starten går klockan nio, första lag går i mål vid tvåtiden och våra breddlag ett par timmar senare. PM hittar du här

http://www.25manna.se/wp-content/uploads/2016/09/PM-25manna-2016-2.pdf

På måndag 3 oktober kommer våra lag att presenteras på 25-mannasidan. Viktigt för alla löpare och reserver - ha koll på när du ska springa och framförallt på eventuella ändringar som kan ske ända fram till fredag kväll. Med 100 löpare krävs samordning och flexibilitet. Det är i princip omöjligt att alla är friska och hela. Återbud vill vi ha in så tidigt som möjligt. Ligg inte hemma i sjuksängen och hoppas bli bättre .

Lagen kommer att uppdateras kontinuerligt under veckan så ta för vana att titta in varje dag!