Teknikträning 4 okt - Nattcup

  • 30 sep 2016

Årets första natt-cup, tisdag 4 oktober från Högdalstoppen!

Typ av träning: OK Ravinens natt-cup #1

Samling: Parkeringen vid grusplanen längs Fagersjövägen SO om Högdalstoppen klockan 18.30

Tränarens tankar: Då var det slutlekt då och dags att börja den riktiga träningen. OK Ravinens tränare bjuder därför in till den första deltävlingen i den ohyggligt prestigefulla OK Ravinens natt-cup 2016. Det är nu du börjar bygga grunden till den där nya elitlöparen du tänkt dig vara under nästa år så det finns inga ursäkter att inte delta. Detta såvida du inte ligger +40 och måste akta vaderna inför 25-manna.  

Cupen har i år liksom tidigare år 2 klasser: Legends and megastars respektive Champs 2020Legends and megastars springer denna kväll ”The Brutal” (8 km med 3 varvningar) medan Champs 2020 springer ”The less brutal but still very brutal” (4 km med 2 varvning).

Syfte: Syftet med kvällens träning är att du ska ha roligt och bli ordentligt trött.  

Förberedelser: Kom i god tid och värm upp lite lagom. Det är gemensam start (någon gång mellan 18.50 och 19) och den vill du inte missa då det är som att missa draget på långa natten.

Genomförande: Jag säger som mina brorsbarn. I kväll är det KBK som gäller. (Alltså Kör-bara-kör för den som inte visste det).

Uppföljning: Blev du trött? Om inte så är det bara att köra några extra varv i backen.

Lycka till och ha så skoj och glöm inte bort att anmäla dig till träningen så att vi vet hur många kartor som ska tryckas /Per.