Verksamhetsplanen 2017

  • 21 feb 2017

Vi längtar till orienteringssäsongen, fast det bara är februari. För att drömma dig bort en stund kan du ta en titt på Årsplanen som nu, rykande färsk, ligger överst i aktivitetskalendern, fullmatad med härlig orientering.

I planen finns stort och smått. Till vissa saker måste man anmäla sig tidigt, så det kan vara bra att vara lite förberedd:

Den 12 mars är det vårstädning i klubbstugan i samband med långpasset. Det kommer en separat inbjudan till det evenemanget. Det sker underverk när alla hjälper till!

Veckan efter är det upptaktsdag på lördagen och långpass på söndagen. Inbjudan till upptakten hittar du i Info-loggen, där vi lägger inbjudningar och uppmaningar. 

Den 15 mars arrangerar vi på begäran en extra vårspecial av Ravinen by Night.

I slutet av mars är det tävlingar i Nyköping och sen är vi igång med tävlingar varje helg.

Den 12-14 maj har vi bokat hotell i Bollnäs dit vi tänkte styra vårens klubbresa. Då tävlar vi och tittar på den spännande finalen i Swedish League. Inbjudan till detta kommer inom kort i Info-loggen..

Boka också in våra arrangemang Trekvällars, DM-stafett, Hammarby Hill och säsong 2 av Ravinen by Night. Det kommer att komma en anmälningslista där alla medlemmar får fylla i sina arbetspass. Den listan kommer inom någon månad.

Juniorer och seniorer: Boka in uppföljningsträningarna med ungdomarna 18 maj och 7 september.

Bilden ovan är från Jukola för ett par år sen.  Jukola är alltid något att längta till.

 

Lite är nämnt, mycket återstår att läsa om i Årsplanen.

Träna på!