Medlemsavgifter

  • 23 feb 2017

Nu är medlemsavgifterna fastslagna för 2017!

Nu är det dags att betala medlemsavgift och tävlingsavgift till OK Ravinen för 2017.

Medlemsavgiften fastställdes på årsmötet den 19 februari och om ni vill kvarstå som medlem skall ni betala enligt nedan

till plusgiro 38 19 53 - 9 senast 31 mars 2017.

Ange namn och mailadress för samtliga som betalningen gäller för

 Medlemsavgift 2017:

 

 

Barn/ungdom tom 16 år:

500 kr

Ungd/vuxen mellan 17 – 28 år:

700 kr

Vuxen 29 år - 

1 000 kr

 

 

Stödmedlem

500 kr

 

Som medlem i OK Ravinen har ni tillgång till klubbens alla aktiviteter och träningar. Ni har möjlighet att delta på träningar och aktiviteter flera dagar i veckan året runt tex gympa, teknikträning,

långpass och torsdagsträning. Vid de flesta tillfällen finns det tränare och ledare på plats och ni har vid träningar fri tillgång till klubbstugans faciliteter. Ni har dessutom möjlighet att delta på klubbens

KM-arrangemang och som ungdom kan man delta på Ungdomsserien och ni erbjuds möjlighet att åka på läger och tävlingsresor tillsammans med klubben.
Genom ert medlemskap har ni dessutom en idrottsförsäkring i Folksam som gäller under tävling, träning och under resa till aktiviteter, läs mer på
www.folksam.se 
Klubben har utöver det även en del förmånliga rabatter och erbjudanden till sina medlemmar som tex 30% rabatt och fri inskrivningsavgift på Actic.


Väljer du att vara med som stödmedlem är du endast med och stödjer föreningen men deltar inte aktivt i föreningens tränings och tävlingsverksamhet.


För att tävla för OK Ravinen måste ni vara medlem (betalt er medlemsavgift) samt betalt en sk tävlingsavgift. Om ni betalt en tävlingsavgift kan ni tävla fritt under vår och höst, OK Ravinen betalar då

startavgift för de tävlingar som är sanktionerade av Svenska Orienteringsförbundet. Tävlingar under sommar (semestertävlingar mm) betalas alltid av medlemmen enligt regler (*)för tävlingsavgift som följer nedan.

Väljer ni att inte betala tävlingsavgift betalar ni er startavgift själv, för öppna klasser alltid direkt till arrangör på tävlingsdagen, annars efter uppmaning från kassör som gör en sammanställning två gånger per år.

 

Tävlingsavgift 2017:

 

 

Barn/ungdom tom 16 år:

350 kr

Ungd/vuxen  mellan 17 – 28 år:

700 kr

Vuxen 29 år - 

1 000 kr

 

 

*) Regler kring tävlingsavgift OK Ravinen:
a) Om man efteranmäler sig till en tävling betalar medlemmen den tillkommande avgiften utöver ordinarie startavgift. 
b) Om man anmäler sig till en tävling men inte startar, "ej start", så betalar medlemmen hela startavgiften. Med undantag för ungdomar som inte behöver betala "ej start”      
c) Om man anmäler att man behöver en hyrbricka i samband med individuell tävling, så betalar medlemmen avgiften för detta. 
Detta innebär att klubben står för kostanden av hyrbrickor i samband med deltagande i stafetter. För ungdomar som deltar i ungdomsserien och behöver hyrbricka ska denna kostnad betalas av klubbens ungdomskommitté.             
d) Orienteringstävlingar som är att betrakta som semesterliknande arrangemang under perioden from vecka 24 tom vecka 32 betalas av medlem.       
Semesterliknande arrangemang är inte exempelvis tävlingar av elitkaraktär som tex SM och VM-tester, om de arrangeras
 under den aktuella tidsperioden.                                            
e) Undantag från dessa regler kan finnas men skall då alltid hanteras av kommittéansvarig eller av styrelsen.

Har ni frågor som gäller dessa avgifter får ni gärna höra av er till  Marita Axelsson, kassör i OK Ravinen

marita.axelsson@orientering.se 070-678 07 16