Teknikträning 3 okt: Natt-cup

  • 30 sep 2017

Båda banorna inbjuder till hårdkörning från start medan avslutningen kräver lite mer av det tekniska genomförandet. Fega inte. Ladda lampan!

2017-10-03: OK Ravinens Natt-cup #1

Typ av träning: OK Ravinens natt-cup #1

Samling: Parkeringen vid Lilla Flatenbadet 18.30

Kvällens träning: OK Ravinens tränare bjuder härmed in till den första deltävlingen i OK Ravinens natt-cup 2017. Cupen har i år liksom tidigare år 2 klasser: Legends and megastars respektive Coming stars. Det finns två banor, en lite svårare på 7,9 km för Legends and megastars vilken kan kortas om man vill det och en lite mindre svår på drygt 4 km för Coming stars.

Syfte: Syftet med kvällens träning är att du ska ha roligt och bli ordentligt trött.  

Förberedelser: Kom i god tid och värm upp lite lagom. Det är gemensam start och den vill du inte missa då det är som att missa draget på långa natten.

Genomförande: Båda banorna inbjuder till hårdkörning från start medan avslutningen kräver lite mer av det tekniska genomförandet.   Fega inte utan bomba allt du kan från start. Blir du trött får du hantera det då men om inte så är det bara att öka lite till.

Uppföljning: Blev du trött? Om inte så är det bara att köra några extra intervaller i sanden på stora Flatenbadet

Lycka till och ha så skoj och glöm inte bort att anmäla dig till träningen så att vi vet hur många kartor som ska tryckas/Per.