Härlig träningshelg i vinterväder

  • 22 jan 2018

Årets första träningssamling är genomförd! Två dagar med mycket träning och gemenskap - först på Lidingö och sedan "hemma" i Nacka.

Helgen inleddes med orienteringsteknik ifrån Grönsta gärde - känd målplats för alla som kämpat sig igenom Lidingöloppet. Klurigt med en decimeter snö och många småstigar! Lunch på Bosön smakade gott sedan och alltid roligt att försöka gissa vilka andra idrottare som är där just den här dagen; vi hade sällskap av bland annat kanotister och amerikansk fotbollsspelare.

Under tiden vi smälte maten hade vi genomgångar med de olika grupperna på plats (seniorer, juniorer och 15-16-gruppen) och avslutade med en gemensam intervjuövning. Här fick vi till exempel veta vad Moa skulle göra om hon vann en miljon, vad man inte ska säga till Hannes när han gått dåligt och var Annie helst skulle bo om hon inte bodde i Stockholm.

Så var det träningsdags igen! Tuffa banintervaller under ledning av löparesset Erik! Alla var redan helt slut när core-pass med rörlighet avslutade dagen.

-14 när vi vaknade på söndag morgon, men gnistrande vitt och vackert. Vi var ett 30-tal som gav oss ut i skogen efter att Calle hållit en redovisning om isläget på alla sjöar runt om i området. Ulvsjön är bergsäker sa han och ledde oss tvärs över. Men knakade det inte lite oroväckande ändå...?

Fantastisk sopplunch tillredd av Marita och Anita väntade efter passet, och när alla, nästan, redovisat sin "Ravinen-3:a 2018" var träningshelgen slut och så var även benen mina.