Stipendium till Viktor!

  • 26 mar 2018

Skogssportens gynnare har utsett Ravinens fräschaste banläggare och tävlingsledare till mottagare av Unga Ledare-stipendiet. Grattis Viktor!

Det är inte alla som kan säga att de varit banläggare till två tredagarstävlingar, redan innan de fyllt 20år, men det kan Viktor Wohlgemut, som av Ravinens styrelse nominerades till Svensk Orienterings stipendier till Unga Ledare - för "goda insatser som ungdomsledare, banläggare, kartritare, tävlingsledare, speaker eller annan ansvarig funktion vid klubbens arrangemang och/eller verksamhet"

Orienteringssporten behöver fler unga som vill vara med och jobba med allt det som får vår verksamhet att fungera. Det behövs, är larorikt och uppskattas mycket av alla oss andra i klubben.

Grattis Viktor!

 

Motivering:

"Viktor Wohlgemut får stipendiet Unga Ledare efter mycket goda insatser som banläggare vid OK Ravinens arrangemang Trekvällars 2016 och 2017. Totalt sex tävlingsdagar med stort antal deltagare i såväl ungdoms och vuxenklasser har varit en utmaning att få till. Samtidigt har Viktor manövrerat allt som hör till som exempelvis uthängning och rekognosering av kontrollpunkter, och planering för balanserade banstråk och spridning för hållbar miljöpåverkan. Viktor har tagit ansvar för att få råd och tips av mer erfarna banläggare, och till sitt andra år ta fler egna beslut. Hans insats på ett av klubbens viktigaste arrangemang har varit ovärderligt och mycket uppskattat i OK Ravinen."

Vi i Ravinen är såklart mycket stolta över detta och, nöjda med att  nu också se Viktor axla huvudansvaret för årets Trekvällars! 

Läs mer om Skogssportens gynnare här.