Trekvällars - betyg etapp 1

  • 3 jul 2018

Betyg kring 4 av 5 av deltagare. Information om odusch drar ner.

Övervägande svar med godkänt, bra eller mycket bra röstat i deltagarenkäten. Kartan, terrängen och banorna överträffar informationsgivningen i betyg. Några tycker man behövde gå ut tidigare än i PM med info om avstånd samt dusch. Och så var det det där med lösa definitioner...

Bland deltagares tips finns att utöka antal fållor vid start, och att man möjligen kunde lägga ut livelox nästan två timmar tidigare. "Fortsätt såhär! Hoppas etapp 2 och 3 är lika bra", skriver en nöjd deltagare.

Slutligen, hur var det med förbjudna området mellan kontrollerna 103 och 84? Ber samtliga observera att idrottstävlingen Trekvällars etapp 2 som avgörs ikväll är utformat så att golfbanan inte är en del av tävlingsterrängen, och det ska alla förhålla sig till. Om du är en chanstagare, stämplar snabbt utan blink och pip, låter bli att kolla kodsiffran, då drabbar det dig, men om du någonsin beträder förbjudet område drabbar det oss alla. Ta ett långt rundvägval om du inte är så duktig på orientering så blir det en trevlig och rättvis tävling, och förmodligen fler tävlingar i samma område i framtiden.

Glöm inte de långa löparbyxorna, som är ett påbud från Svenska Orienteringsförbundet.

Ha en trevlig andraetapp!