Arrangemangsglädje

  • 31 aug 2018

Vi vill få in fler duktiga människor som kan vara med och skapa bra arrangemang. Vi vill ha in nya synsätt och nya kunskaper. Vi vill sprida den kunskap som idag finns. Vi vill skapa riktigt bra arrangemang!

Nytt projekt: Arrangemangsglädje!

- Välkommen till uppstartsmöte 20/9 kl 19.30 i Ravinenstugan, efter träningen

OK Ravinen är en stor klubb med allt från motionärer till världselit och en stor och aktiv skara ungdomar. För att finansiera vår verksamhet – och för att göra det möjligt för andra att utöva den härliga sporten orientering – ordnar vi många olika arrangemang. Några exempel är Trekvällars i orientering, cykeltävlingen Hammarby Hill XC, Stockholm Rogaining, Ravinen by Night (en natt-terrängtävling) och vi är även med i 25-manna-gruppen där vi vart femte år är huvudansvariga för detta jättearrangemang med cirka 10 000 deltagare.

Under åren har ett ganska litet antal människor dragit ett stort lass när det gäller att arrangera. I längden är det inte hållbart. Vi vill därför få in fler duktiga människor som kan vara med och skapa bra arrangemang. Vi vill ha in nya synsätt och nya kunskaper. Vi vill sprida den kunskap som idag finns hos ett fåtal personer till fler. Vi vill skapa riktigt bra arrangemang med hög kvalité. Vi vill att arrangemangen ska ge ett bra överskott som gör att vi kan bedriva en bra verksamhet för våra medlemmar. Vi vill skapa arrrangemangsglädje!

Därför bjuds du in till ett uppstartsmöte den 20 september då vi diskuterar kring detta. Hur kan du bidra till våra arrangemang? Vad vill du ha i ett projekt och en arbetsgrupp för att trivas och känna glädje och arbetslust? Vad skulle du vilja lära dig mer om när det gäller arrangemang?

Vi behöver även säkra funktionärer till 25-manna som vi ansvarar för om drygt ett år – därför kommer vi också att prata om det. Du förbinder dig inte till en uppgift vid 25-manna genom att komma på mötet; men vårt mål är att du efter mötet VILL vara en del av 25-manna och våra andra kommande arrangemang!

Varmt välkommen! Fika!