Elit inom skapande

  • 15 okt 2019

image: Elit inom skapande

Ravinens och Haninges laginsats med arrangemanget 25manna resulterade i två lyckade stortävlingar i helgen, 25mannastafetten och 25mannamedeln.

Vi är starkt beroende av vår "elit inom skapande av orientering" och detta är en hyllning till dem, alltså de ansvariga samt övriga med stor kompetens och erfarenhet som har bidragit. Här är några bilder där vissa av dessa personer syns.

Eftersom eliten inom skapande av orientering generellt övar upp egenskaper som, när de växer i skala, är högt värderade i arbetslivet så rekommenderas alla medlemmar att börja träna på detta. Man kan t.ex börja med att ladda ned MeOS och Purple Pen (https://orienteering.sport/iof/it/list-of-software-for-orienteering/), eller utsättning av kontroller, eller att fixa förtäringen på en långdistansträning i vinter, eller att markadsföra vår plats vid Hellasgården, eller organisera så att ingen går över vägen på torsdagar, eller förbättra processen för att få in detaljinformation i aktivitetskalendern inför våra träningar, eller studera alla tävlingsregler och anvisningar, eller skapa en hel inomhusorienteringstävling hemma. Det är exempel på träningspass som kan köra för att bli bättre inom den här inriktningen.

Förutom detta finns naturligtvis många utbildningar, t.ex. kartritning.