God fortsättning

  • 27 dec 2019

Om träning, årsmöte och annat viktigt

Efter våra två jullovslångpass drar ordinarie klubbträning ingång den 7 jan, kryddad med vinterserien på söndagarna, natt-cuper på vissa onsdagar samt träningar för ungdomar, juniorer och seniorer inom ramen för Utvecklingsmiljö Stockholm (StOF, Elit- och utvecklingsmiljö, Träningsmiljö och EMSS kan det heta ibland. Namnrevidering pågår.). Se aktivitetskalendern och info från din gruppledare.

Aktivitetskalendern kommer att fyllas på under de närmaste 3-4 dagarna med all träning som hör till grundträningsperioden, till och med upptaktsdagen 21 mars.

Den 15 februari har vi vårt årsmöte efter långpasset. Det är viktigt att du deltar på detta för att göra din röst hörd då vi tar viktiga beslut. Eventuella motioner till årsmötet ska vara ordförande Anette Önerud tillhanda senast 16 januari.

Du som är inblandad i skrivning av verksamhetsberättelse och sättande av budget ska vara klar med detta senast den 12 januari. Mejla till Anette Önerud repektive kassör Marita Axelsson.

Det var ett fantastiskt år, 2019. OK Ravinen önskar dig ett gott slut på året samt, som det står i rubriken: En god fortsättning, långt in på nästa decennium, 2020!