Doft av vår 2020

  • 29 feb 2020

Vårsäsongen närmar sig samtidigt som vintersnön äntligen faller...

Nu är det dags att planera säsongen 2020. I aktivitetskalendern under "den planerade kalendern" finns nu Årsplan 2020.

I den hittar vi vårens sista vinterträningsträningshelg (14-15 mars), den viktiga vårstädningen av vår klubbstuga (15 mars, prioritera! Det brukar vara trevligt dessutom!), upptaktsdagen (21 mars), de första vårtävlingarna för att nämna några saker i början.

Efter upptaktsdagen räknar vi med att träningen går in i en ny fas, lite flytande då teknikträningarna startar redan den 17 mars (en anmäler sig till dessa via infologgen på ravinen.org) och måndagsträningen håller i hela mars ut, men torsdagsträningarna går över i "sommarorganisation" som sig bör den 26 mars.

Stora saker att notera är att det finns ett påskläger i april och en rolig klubbresa i maj att muta in i kalendern. Förutom detta är det viktigt att notera när vi arrangerar tävlingar och då anmäla vid vilka av arrangemangen du vill bidra med din arbetskraft.

Du som vill springa O-ringen i Uppsala anmäler dig via oringen.se. Nästa anmälningsstopp är 1 april och sedan kommer ett, dyrare, den 1 juni.

I aktivitetskalendern finns också rubriken "extra lång framförhållning". Där kommer inbjudningar till läger, resor och stafetter att presenteras.

Till sist har vi "den exekutiva kalendern" där aktiviteterna står en och en på sitt datum. Den kalendern hålls uppdaterad med det färskaste. Då det gäller träningar kan information komma ut där så sent som samma dag som träningen är.