Ingen klubbresa

  • 21 feb 2021

Det blir ingen organiserad klubbresa i mitten av maj. Tävlingarna kommer dock hållas i någon form, åtminstone för eliten, så man kan åka dit privat om man vill.

Klubbresan är inställd. Här är den gamla informationen som hjälp ifall du vill boka något privat:

Välkomna till årets klubbresa! En resa som har det mesta; tävlingar, mer träning för den som vill, och många möjligheter till roliga aktiviteter och gemenskap även för den familjemedlem som kanske inte är sugen på att orientera dagarna i ända. Vi hoppas att riktigt många – elit, motionärer och familjer – vill följa med upp till Dalarna under Kristi Himmelfärdshelgen.

Preliminärt program:

Torsdag 13 maj

Avresa från Stockholm i egna bilar

Deltagande i Bjursåsluffen på vägen upp.

Ankomst Grönklitt och incheckning i stugor.

Fredag 14 maj

Möjlighet att träna i relevant terräng för SM 2022, färdiga träningspaket finns. Ange i anmälan om du är intresserad av detta, så återkommer vi till er som anmält intresse om antal och vilka träningspaket vi köper.

För den som inte vill träna finns det många aktiviteter i Grönklitt; som att besöka Rovdjursparken, spela frisbeegolf, fiska och mycket annat.

En annan möjlighet är att åka upp under fredagen och i så fall delta i IFK Hedemoras tävling på vägen upp.

Lördag 15 maj

För-SM medeldistans, tävling i Grönklitt

På kvällen förslagsvis gemensam klubbaktivitet, grillkväll, eller liknande.

Söndag 16 maj

För-SM, stafett, tävling i Grönklitt. Ange i anmälan om du är intresserad av att delta i ett lag.

Hemresa

Information om tävlingarna

Se Eventor för information och egen anmälan till Bjursåsluffen, IFK Hedemoras medel, För-SM medel och För-SM stafett.

Boende

Vi har bokat åtta stugor med fyra, respektive sex bäddar i varje, totalt 40 bäddar. Vi har valt att boka mindre stugor denna gång för att kunna bo familjevis då vi inte vet hur smittläget är i maj. Stugorna ligger dock samlat i Centrumbyn i Grönklitt, så god möjlighet till gemenskap utomhus finns! Stugorna är bokade torsdag-söndag och om du bokar plats så bokar du alla tre nätterna, även om du inte kommer att utnyttja alla nätter, då bokningen inte går att dela upp per natt.

Resa

Resa sker i egna bilar. Om du åker med i en bil betalar du förstås reseersättning till chaufför/bilägare.

Kostnad

Boendet kostar 535kr per person för alla tre nätterna, som betalas in till klubben vid anmälan. Uppge ”klubbresa” vid betalningen. Eventuella träningspaket (preliminärt pris 60kr per träning) tillkommer. Även resa, måltider och övriga kostnader betalas av deltagaren.

Anmälan

Välkommen med din anmälan på Eventor senast 9 april (tidig anmälan pga att vi måste betala stugorna). Observera att din bokning är bindande och att du inte kan räkna med att få tillbaka pengarna om du inte kan åka av någon anledning – såvida du inte kan hitta någon annan som kan ta din plats. Om det blir fler anmälda än vi har bokat plats för försöker vi i första hand boka fler platser, i andra hand blir det först till kvarn-principen som får råda.

Covid-klausul: Om tävlingarna ställs in kan vi fram till den 13 april boka av utan kostnad.

Varmt välkomna till årets kubbresa!