Nybörjarkurs och Ungdomsträning startar 15/4

  • 28 mar 2021

Torsdagen den 15/4 kl 18.00 kör vi igång ungdomsträning och vuxenkurs för alla både nybörjare och mer rutinerade. Samling vid klubbstugan (vid tennisbanorna mittemot Hellasgården) utomhus.

Ungdomarna samlas i olika åldersgrupper ( 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 samt 15-16 år ) och för de som är nya börjar vi med lätta övningar. OBS Speciell grupp för vuxna nybörjare. Oömma heltäckande träningskläder, gymnastikskor som tål vatten och lera, samt tag med kompass om ni har. Ny deltagare testar två-tre gånger innan man blir medlem. Välkomna!

Vuxen nybörjare eller motionär?

Ravinen har en vuxen-motions/nybörjargrupp för dig som är 17år+.

Vårens vuxen-kurs är ca 8 torsdagar april-juni. Anmäl dig via länken nedan för att vara med. Genom att betala Ravinens medlemsavgift, eller kursavgiften på 500 kr (fråga ledarna om swish) blir din anmälan fullständig. 

Vuxen-gruppen är både för dig som är nybörjare, för dig som varit med förra året, och för dig som varit med länge och vill utvecklas och träna orientering som motion på torsdagarna! Ledarna för gruppen är några av Ravinens erfarna medlemmar som kan ge bra tips och följa med ut i skogen för att visa olika praktiska verktyg.

Vårt fokus är på gemenskap och utveckling, med kartan i handen!

Vår grupp brukar kunna delas in i:

- Nybörjare (gul-bana): mer samtal, gång/jogg-tempo, orientera i grupp med en ledare.
- På egna ben (gul-bana): springer själv efter inledande tips och trix. Kontroller nära stigar.
- Utmanare (orange-bana): testar en svårare nivå, själv eller tillsammans. lurigare kontroller på höjdkurvor, med hjälp av kompass,
- Motionärer (orange-bana): har varit med några år, men vill gärna ha bra tips och reflektera tillsammans.

ANMÄL DIG VIA DENNA LÄNK:
Fyll i din anmälan här för att säkra en karta på våra träningar. Och då vet vi ledare hur många som kommer närvara.
Terminen består av 8 torsdagar med orienteringsträningar. För att delta behöver du registrera dig som medlem i OK Ravinen (se medlemskap på hemsidan) eller betala kursavgiften 500 kr (swisha? fråga ledarna)

Varmt välkomna!

OK Ravinens riktlinjer mot smittspridning